20 sterkeste kvinnelige kjendiser

1306-fittest-kvinner.jpg , Vis galleri tjueBilder 20: Rachel Bilson Splash nyheter 1av 2020: Rachel Bilson

Stjernen til Hart of Dixie sverger at hun ikke er en gymrotte - selv om bikinikroppen hennes ber om å være annerledes. Hun fortalte våre at hennes favorittform for trening er dans eller 'en slags sport.' I stedet for å treffe treningsstudioet, sier Rachel at hun foretrekker å spille tennis med venner, vandre eller poppe på en yoga-DVD.

Vil du ha en kropp som Rachels? Prøv dettehelkropps-yoga-trening.

19: Nicole Kidman Getty toav 2019: Nicole Kidman

Når det gjelder å se feilfri på den røde løperen, negler Nicole den hver gang. Årsaken: Hun vet hvordan hun skal vise frem sine beste eiendeler - som sine misunnelsesfremmende armer. Tone overkroppen med dette15-minutters trening med armskulpturer, og rock en stroppeløs kjole som Nicole med tillit.18: Courtney Cox Getty 3av 2018: Courtney Cox

De Cougar Town stjerne holder seg i fantastisk form med intervalltrening. Courtneys trener, Michelle Lovitt, varierer kondisjonen mellom elliptisk og tredemølle, og legger deretter til styrketrening i motstandsbånd og kraftplate.

Bruk disse tipsene tilryst opp din egen kardiorutine.

17: Jennifer Lopez Getty 4av 2017: Jennifer Lopez

Selv etter to barn er Jennifer kropp så tonet som alltid. Nøkkelen til hennes berømte bakside: hennes trener Gunnar Peterson guider henne gjennom øvelser i underkroppen somvektede sumo knebøy,enbens knebøy, ogreversere lunges til frispark.

16: Madonna Fameflynet 5av 2016: Madonna

La oss innse det, Madonna får over 50 til å se flink . Hennes supertonede kropp stjal showet under fjorårets Super Bowl-halvtidsforestilling, og det ryktes at hun hadde installert en hydraulisk yogamatte på hotellrommet for å holde henne i form før kampen!

For armene like fantastiske som Madonnas, prøv disse9 fetteksplosjonsbevegelser.

15: Nicole Scherzinger Featureflash / Shutterstock 6av 2015: Nicole Scherzinger

Nicoles trener, Adam Ernster, liker å fokusere på å bygge muskler, som sangeren supplerer med løping, dans og mange knebøy.

Skulpturer en rumpe som er like opphør som Nicole med dennetrening i underkroppen.

14: Bar Rafaeli Fameflynet 7av 2014: Bar Rafaeli

De Sports Illustrated badedraktmodellen har en kick-butt-trening - bokstavelig talt. Treneren hennes tar henne gjennom forskjellige kampsport-stil sparkesekvenser som fungerer abs, rumpe og ben.

Kickboxing er en kalori-sprengning kraftverk trening for hele kroppen. Prøv dettegjør hvor som helst rutinemed muskel-skulpturelle bevegelser.

13: Elsa Pataky Featureflash / Shutterstock 8av 2013: Elsa Pataky

De Rask og rasende 6 star vet sikkert hvordan hun skal vise frem eiendelene sine. Men hun legger ned mye hardt arbeid for å få den hodedreiende kroppen. Hun fortalte nylig våre at hun trener styrketrening minst to ganger i uken, trener yoga eller Pilates tre eller fire ganger i uken, og til og med legger til litt muay Thai til det.

Sjekk utfem trekk som ga henne den misunnelsesverdige bakfra.

12: Gwen Stefani Getty 9av 2012: Gwen Stefani

Gwens mage er fortsatt like fantastisk som alltid - selv etter å ha fått to barn. Men sangeren sverger at hun ikke har et magisk treningsprogram. I stedet fortalte hun Harper's Bazaar at hun spiser sunt, trener og får kondisjonen sin ved å danse rundt scenen under forestillinger.

Gwens kropp er et bevis på at du ikke trenger et kjedelig treningsregime for å holde deg i form. Sjekk ut dettelekeplassinspirert treningsom brenner kalorier mens du har det gøy.

11: Kelly Rowland DFree / Shutterstock 10av 2011: Kelly Rowland

Sangeren imponerte alle i denne dristige kjolen på Grammy Awards, men det var ingen tvil om at Kelly hadde kroppen til å trekke den av seg. Hun fortalte Us Weekly at hun gjør 45 minutter med ab-arbeid hver natt. I tillegg sørger hun for å holde kjernen engasjert hele tiden - fra å gå rundt til å danse rumpa på scenen.

Gjør deg klar til å ta på deg en kjole som er så dristig som Kelly?Få magemusklene dine i fantastisk form med denne treningen.

10: Katharine McPhee Splash nyheter elleveav 2010: Katharine McPhee

De Knuse star har en supergal tidsplan, men hun finner fremdeles tid til å snike seg i en treningsøkt. Hemmeligheten hennes: ankelvekter! Fortalte Katharine våre at de er gode for improviserte øvelser i traileren hennes.

Og for å gi drivstoff til treningsøktene, liker hun å sprenge Livvakten lydspor! For mer fantastisksanger du kan legge til i spillelisten til treningsstudioet ditt, sjekk ut favorittvalgene våre.

9: Kerry Washington Getty 12av 209: Kerry Washington

Kerrys Skandale karakter er kanskje kjent for sine fantastiske antrekk, men det er stjernens seriøst tonede kropp som fikk oppmerksomheten vår. Kerry toner opp med Pilates-instruktør Nonna Gleyzer, som ga oss en sniktopp ved deres fettblåsingtreningsrutine. Gjør deg klar til å kjenne brenningen i magen og rumpa!

8: Jessica Alba Splash nyheter 1. 3av 208: Jessica Alba

Hemmeligheten til Jessicas trimfigur er å ha det gøy med treningsøktene sine. Hun fortalte nylig våre at hun blander treningsrutinen med alt fra dans og hip-hop-klasser til innendørs sykling og sprintintervaller. 'Alt hvor jeg må gjøre noe, men jeg kan få tankene mine til å gjøre det, det er så mye bedre for meg enn noe som er repeterende. Eller musikken må være høy, og jeg må bevege meg, sier Jessica.

Klar til å ha det mye morsommere med treningen din? Sjekk ut vår guide tilferskeste nye gruppeklasser.

7: Cameron Diaz Fameflynet 14av 207: Cameron Diaz

Når hun ikke surfer, skulpterer den 40 år gamle innfødte SoCal de lange bena og strammer magen ved å bli med trener Teddy Bass i treningsstudioet - tre eller fire dager i uken, 60 minutter per økt - for enten Pilates, kardio, vekttrening , eller en blanding av alle tre!

Vilskår en kropp av en surferkylling—Også om du er mil fra vannet? Sjekk ut disse bevegelsene som fungerer med de samme muskelgruppene du ville gjort på bølgene.

6: Jillian Michaels Getty femtenav 206: Jillian Michaels

Denne tøffe kjærlighetstreneren er kjent for hardcore-treningsøktene og den solide kroppen. Det er ikke rart at Jillian anser at magen hennes er hennes favoritt kroppsdel ​​- har du sett dem !? Klar for den samme typen tillit?Prøv hennes fire favorittbevegelser.

5: Naya Rivera Splash nyheter 16av 205: Naya Rivera

Fra koreografien videre Glede til forestillingene sine på turné med showet, er Naya nødt til å forbrenne store kalorier på jobben. Men hun sverger også ved innendørs sykling og varm yoga for å holde seg i fantastisk form.

Klar til å komme inn på den varme yogatrenden?Alt du trenger å vite for å svette den ut på matten.

4: Jennifer Aniston Fameflynet 17av 204: Jennifer Aniston

Fra storskjermen til den røde løperen, ser Jennifer kropp alltid feilfri ut. Hemmeligheten hennes: en kombinasjon av hardcore sykling og super-toning yoga med trener Mandy Ingber.

Få Ingbers eksklusivetreningstipsher.

3: Rosa Fameflynet 18av 203: Rosa

Fra utseendet til disse magesårene tok det ikke så lang tid for Pink å sprette tilbake etter fødselen til datteren Willow. Pre-baby, fortalte sangeren våre at treningsrutinen hennes besto av en times kardio, en time P90X eller yoga og en halvtimes oppvarming for showene hennes.

Opplever du misunnelse?Lær hvordan du får flatere mage på bare noen uker.

2: Jessica Biel Timberlake Fameflynet 19av 202: Jessica Biel Timberlake

Jessicas superpassede kropp er resultatet av treningsøkter med Robert Dos Remedios. Sjekk ut hanstone-up hemmeligheter for buff skuldre, magre ben og en stram rumpe!

1: Maria Menounos Fameflynet tjueav 201: Maria Menounos

Maria er mer enn kvalifisert for sin rolle som en av dommerne på vår kommende utfordring, 'The Next Fitness Star.' 34-åringen sier at hemmeligheten hennes stadig bytter ut treningsøktene. 'Jeg endrer det og trener ute, som å spille volleyball på stranden. På den måten føler jeg aldri at det er en jobb - det er bare moro! ' sa hun til Fitbie. Og det er også det faktum at hun dyrker sin egen mat - seriøst! Hun forteller Fitbie at det å ha sin egen hage motiverer henne til å spise bedre.

Bli med Maria og resten av dommerne i plukkingenNext Fitness Star!

Neste20 sterkeste mannlige kjendiser