20 podcaster for kvinner over 50 som du vil elske

20 podcaster for kvinner over 50 som du

Dette er en oppdatert og omskrevet versjon av et innlegg jeg skrev i 2015 – sist oppdatert 25.8.2021. Jeg har likt å høre på podcaster i flere år. Å lytte til en podcast er en fin måte å multitaske på og spare verdifull tid ved å lære ny informasjon mens vi gjør noe annet, for eksempel å pendle til jobb eller vaske huset. Jeg ble opprinnelig hekta på Denne amerikanske livspodcasten fordi jeg elsket å høre historiene og stemmene til så mange forskjellige typer mennesker. Og du kan selvfølgelig ikke slå en god sann krim podcast for å få milene til å fly forbi når du er på en lang biltur.

Innholdsfortegnelse [Åpne] [Lukk]

Imidlertid virket det alltid som historiene og stemmene til en gruppe spesielt manglet fra podcastverdenen: historiene og stemmene til kvinner over 50. I 2015, da jeg opprinnelig delte en liste over populære podcaster som jeg følte at kvinner i midten av livet ville nyt, jeg kunne ikke finne noen podcaster laget av kvinner midt i livet. I stedet kom jeg opp med en liste over noen flotte podcaster som jeg følte at kvinner på vår alder kunne forholde seg til. (Min originalliste er på slutten av dette innlegget sammen med noen forslag om den beste måten å lytte til podcaster på hvis du ikke er kjent med konseptet.)

I SLEKT

Vel, kutt til 2021! Kvinner over 40 og 50 podcaster og snakker om problemene som taler direkte til livene våre. Noen av disse podcastene fantes faktisk i 2015, jeg visste bare ikke om dem. Jeg vil sørge for at alle kvinner midt i livet vet om podcastene som taler direkte til problemene deres, så jeg har samlet en liste over de beste podcastene laget kun for kvinner i midten av livet av kvinner i midten av livet.



Jeg har gledet meg over å høre på disse podcastene fra kvinner på min alder mens de snakker direkte til problemene jeg er interessert i: å overleve overgangsalder, oppdra nesten voksne barn, starte nye og spennende virksomheter og ta vår rettmessige plass i samfunnet. Jeg håper du vil like denne listen og finne noen nye favoritter. Gi meg beskjed i kommentarfeltet hvis det er en podcast jeg må sjekke ut!

1. The Flipping 50 Show

Debra Atkinsons podcast er en utløper av hennes ekstremt populære nettsted med fokus på kondisjon for kvinner over 50. Som du forventer, dekker podcasten hennes emner vi trenger å forstå hvis vi ønsker å opprettholde kondisjonen vår inn i 50-årene og utover. En nylig episode diskutert hva du skal gjøre hvis knærne plager deg når du prøver å trene , et vanlig problem for kvinner som kommer tilbake til å trene regelmessig.

20 podcaster for kvinner over 50 som du

Apple Podcaster | Mer informasjon

2. Neste spørsmål med Katie Couric

Katie Couric hoppet inn i podcasting-verdenen i 2019 med sitt ukentlige show, Next Question, hvor hun går bak nyhetssakene for å undersøke i dybden problemene som berører oss alle. Jeg likte henne spesielt godt nylig samtale med Sharon Stone , som avslørte hvordan hun endelig klarte å overvinne en traumatisk oppvekst og lene seg inn i sin egen kraft.

20 podcaster for kvinner over 50 som du

Apple Podcaster | Mer informasjon

3. Feisty Side of Fifty

Eileen Williams podcast diskuterer et bredt spekter av emner av interesse for kvinner over 50, som holistisk helse, håndtering av sorg og forhold over 50 i disse korte episodene med anerkjente eksperter. En nylig podcast-episode inneholdt et intervju med Barbara Rose Brooker, som diskuterte hvordan kvinner over 50 kan fortsatt leve livet fullt ut, uansett hvilken alder de er.

Feisty Side of Fifty - Eileen Williams

Apple Podcaster | Mer informasjon

4. Pursue Your Spark av Heike Yates

Heike Yates er en trenings- og ernæringscoach for kvinner over 50. Hun har intervjuer med eksperter om vekttap etter 50, utvikling av emosjonell motstandskraft og å elske livet etter hvert som vi blir eldre. Hvis du er forelder til et barn på videregående som ser frem til ditt tomme reir, bør du sjekke ut hennes siste episode på 5 tips for å trives i ditt (nesten) reir.

20 podcaster for kvinner over 50 som du

Apple Podcaster | Mer informasjon

5. Til 50 og utover

Lori Massicotts podcast er viet til å hjelpe Gen-Xere og babyboomere med å finne glede i aldring og selvtillit og frihet ved å leve alkoholfritt. Selv om du bare er edru nysgjerrig, vil du nyte hennes positive perspektiv og tips om hvordan du håndterer livets kamper uten å stole på alkohol.

20 podcaster for kvinner over 50 som du

Apple Podcaster | Mer informasjon

6. Fit n’ Chips Chats

I denne podcasten for kvinner over 40, snakker Amanda Thebe hver uke med eksperter om emner av interesse for kvinner før og etter overgangsalderen. Mye god informasjon i disse episodene om å holde seg i form og sunn når vi blir eldre. Jeg likte spesielt intervjuet hennes med Becks Armstrong, grunnlegger av Clarity-appen, på hvordan håndtere menopausale symptomer ved å bruke oppmerksomhetsferdigheter .

I denne helse- og velværepodcasten for kvinner over 40, snakker Amanda Thebe hver uke med eksperter om helse- og velværeemner av interesse for kvinner før og etter overgangsalderen. Mye god informasjon i disse episodene om å holde seg i form og sunn når vi blir eldre.

Apple Podcaster | Mer informasjon

7. Kvinner over 50 – Et liv redesignet

Shelly Drymons podcast oppfordrer kvinner over 50 til å designe et liv de vil nyte, i stedet for passivt å akseptere alle vendinger og vendinger livet kaster på oss. Hun deler historier fra virkelige mennesker som har overvunnet utfordringer i livet og som nå blomstrer og kontakter eksperter for praktiske råd om hvordan du kan leve ditt beste liv etter 50.

20 podcaster for kvinner over 50 som du

Apple Podcaster | Mer informasjon

8. Midlife-A-Go-Go

På podcasten sin har Valerie Albarda en dyptgående og ærlig samtale med andre kvinner over 40 og 50 om problemer som påvirker oss som å overvinne stigmaet ved overgangsalder og komme inn på arbeidsmarkedet igjen, samt dele sine egne livserfaringer og inspirere. tanker om å leve ditt beste liv midt i livet. Denne podcasten er i pause akkurat nå, men de gamle podcastepisodene hennes er fortsatt tilgjengelige og like relevante nå.

Midlife-A-Go-Go - På podcasten hennes snakker Valerie Albarda med andre kvinner over 40 og 50 om problemer som påvirker oss, for eksempel å overvinne stigmaet ved overgangsalder og komme inn på arbeidsmarkedet igjen, samt dele sine egne inspirerende tanker om leve ditt beste liv midt i livet.

Apple Podcaster | Mer informasjon

9. Midlife Mixtape

Hvis du er i årene mellom å være hip og å bryte en, vil du elske denne søte podcasten. Nancy Davis Kho snakker om livet og musikken vi elsket med andre Gen-Xers. Hvis du noen gang har drømt om å ta et friår for å utforske nye opplevelser og omgruppere, vil du spesielt glede deg over episoden med finansplanlegger Lisette Smith på planlegger et mellomår . Shownotatene inkluderer en gratis guide til planlegging av ditt eget mellomår.

Midlife Mixtape - Hvis du

Apple Podcaster | Mer informasjon

10. Midlife Shmidlife

Liz Applegate og hennes gjester ser på fremtiden i denne inspirerende podcasten fylt med de personlige historiene og lærdommene fra kvinner over 40 og 50 som finner veien midt i livet. Liz er en bransjeekspert i å veilede kvinnelige entreprenører over 50, så mange av episodene deler felles tema for kvinner som startet sin egen virksomhet midt i livet.

Midlife Shmidlife - Liz Applegate og hennes gjester ser på fremtiden i denne inspirerende podcasten fylt med personlige historier og leksjoner fra kvinner over 40 og 50 som finner veien midt i livet.

Apple Podcaster | Mer informasjon

11. Gjenoppfinne Midlife med Jenn, Tara & Lana

Tre Gen-X-kvinner snakker på denne podcasten om livene deres over 40 og deres syn på verden rundt dem.

Reinventing Midlife med Jenn, Tara & Lana - Tre Gen-X-kvinner snakker på denne podcasten om livene deres over 40 og deres syn på verden rundt dem.

Mer informasjon

12. The Experience 50 Podcast

På denne podcasten er Mary Rogers her for å hjelpe kvinner over 50 å navigere i denne tiden av livet, som ofte er den mest uskriptede tiden i livet vårt. Hun og gjestene hennes snakker om en rekke emner for å hjelpe deg med å finne din beste vei.

The Experience 50 Podcast - På denne podcasten er Mary Rogers her for å hjelpe kvinner over 50 å navigere i denne tiden av livet, som ofte er den mest uskriptede tiden i livene våre. Hun og gjestene hennes snakker om en rekke emner for å hjelpe deg å finne din beste vei.

Apple Podcaster | Mer informasjon

13. Dette Umillennial Life

Hvis du samtidig sliter med kviser og rynker hos voksne, og ønsker å vite alt om de nyeste måtene å gå ned i vekt, holde deg frisk og leve lenger på, så vil du elske denne morsomme og informasjonsfylte podcasten. Programleder Regan Jones er den nye BFF for alle kvinner over 40. Hun intervjuer ofte velværeeksperter om temaer som plager kvinner midt i livet, som f.eks. overvinne fryktet menopausal søvnløshet .

This Unmillenial Life - Hvis du lurer på om du

Apple Podcaster | Mer informasjon

14. Kvinner i midten

I dette ukentlige talkshowet deler livscoach Suzy Rosenstein og hennes gjester tips om hvordan du kan overvinne midlife-funk, elske livet ditt over 50 og leve et lykkelig liv uten anger.

Kvinner i midten - I denne podcasten deler livscoach Suzy Rosenstein og hennes gjester tips om å elske livet ditt over 50 og leve et gledelig liv uten anger.

Apple Podcaster | Mer informasjon

15. Ladies Roadmap to Living Ageless

JoJami og Lana intervjuer gjester og deler historier for å styrke og informere kvinner midt i livet om hvordan de kan forbedre livene sine og leve et sunnere og mer levende liv.

20 podcaster for kvinner over 50 som du

Apple Podcaster | Mer informasjon

16. Fearlessly Facing Fifty

Amy Schmidt hjelper til med å fjerne frykten for å bli femti ved å ta med gjester for å dele deres historier og kunnskap slik at kvinner kan lære at midt i livet kan være en mulighet i stedet for en krise.

20 podcaster for kvinner over 50 som du

Apple Podcaster | Mer informasjon

17. En viss alder

A Certain Age er ny, men ser ut til at den vil være et morsomt tillegg til denne listen. Verten Katie Fogarty bringer en rekke kvinner til å snakke om karriere, skjønnhet, familie, bøker, penger, velvære, mote og moro. Jeg likte spesielt episoden hennes med Terri Cheney om å håndtere din mentale helse når du blir eldre. Vi trenger flere ærlige samtaler rundt temaet psykiske lidelser hos kvinner over 50 år, spesielt i disse dager.

20 podcaster for kvinner over 50 som du

Apple Podcaster | Mer informasjon

18. Midlife Matters

Julie, Marie og Mindy diskuterer problemer som påvirker kvinner i midten av livet, slik som foreldre til tenåringer og aldrende godt.

20 podcaster for kvinner over 50 som du

Apple Podcaster | Mer informasjon

19. Forties Stories

Jeg liker virkelig premisset til denne unike podcasten, som er akkurat det navnet antyder. I hver episode inviterer programleder Christy Maguire en kvinne til programmet for et dypdykk i det hun har lært eller opplevd i førtiårene.

20 podcaster for kvinner over 50 som du

Apple Podcaster | Mer informasjon

20. Gal, sexy Midlife Love

Hvis du er over 40, singel og dating, vil du elske Crazy, Sexy Midlife Love. Vertene Devin og Morgana møttes da de var 45 og giftet seg da de var 47. Nå har de satt et mål om å gifte seg 100 ganger i 100 forskjellige land. Hvis du noen gang har lurt på hva en over 40 mann ser etter i en kvinne, sjekk ut episoden med forfatteren Matt Zinman på Hva får en midlife-mann til å falle i evig kjærlighet .

20 podcaster for kvinner over 50 som du

Apple Podcaster | Mer informasjon

Mine originale podcastforslag

Så hvilke podcaster foreslo jeg opprinnelig? Dessverre er det noen som ikke lenger oppdaterer, men jeg liker fortsatt å høre på disse programmene når jeg får sjansen. Du kan like dem også.

  1. Tim Ferris Show . Uærbødig, informativ og underholdende. Jeg lærer alltid noe eller blir utfordret av noe, og ofte er det begge deler.
  2. Det ufangede livet . Denne podcasten blir ikke lenger oppdatert, men de eldre episodene handler om å følge drømmene dine og gjøre dem til virkelighet. Det kan være lurt å laste ned alle episodene og lytte fra begynnelsen.
  3. Mer fornøyd med Gretchen Rubin . Gretchen startet nylig en podcast med søsteren sin som jeg liker veldig godt. Hver episode dekker måter vi kan bringe litt mer lykke inn i livene våre.
  4. Side Hustle skole og The Side Hustle Show . Disse to podcastene har så like navn at jeg bare må kombinere dem til én oppføring. De er like i innhold, men mens Side Hustle School forteller historiene til folk som har klart å gjøre en ny jobb eller hobby til en heltidskarriere, intervjuer Side Hustle Show folk som tjener penger med hel- eller del- tid på spillejobber og fokuserer på å gi praktiske råd til folk som ønsker å følge med.
  5. Det livlige showet . Jess Lively pleide å fokusere på å tilby en serie interessante samtaler med tankeledere om relasjoner, suksess og velvære. Men hun ble nylig den ultimate gjenoppfinneren. Hun reiser for tiden rundt i verden og fokuserer på å følge intuisjonen sin.
  6. Hvordan kom du inn i det? Nok en podcast som ikke lenger oppdateres som har en flott bakkatalog med episoder. Hver episode inneholder et intervju med en suksessfull gründer som diskuterer hvordan de kom dit de er nå. Finn en bransje som ser interessant ut, og last ned episoden for å finne ut mer.
  7. Magiske leksjoner med Elizabeth Gilbert . Hvordan vil du at forfatteren av den ultimate gjenoppfinnelsesboken, Eat, Pray, Love, skal hjelpe deg med ditt neste steg? Vel, hvis du ikke kan få det, kan du få det nest beste med denne podcasten der Elizabeth råder kvinner som ønsker å ta sitt neste steg og intervjuer eksperter som Martha Beck om hvordan de skal over hindringer på veien.
  8. Smart passiv inntekt podcast . Jeg har funnet tonnevis av genuint interessant og nyttig informasjon fra Pat Flynns podcaster, og jeg har følt at jeg gjør meg selv en bjørnetjeneste ved ikke å være mer oppmerksom på informasjonen han gir. Jeg kommer til å høre mer på dette i fremtiden når jeg ikke er på veien og kan ta gode notater.
  9. Livet med hensikt. Tips og intervjuer om å leve livet ditt med mer intensjon. Flott å høre på hvis du føler at du har reagert på mye i stedet for å handle.
  10. Relansering . Inspirerende intervjuer med mennesker som gikk fra en karriere til en annen.

Alt du trenger å vite om podcaster

Så hva er en podcast? Hvordan hører jeg på en? Hva har du snakket om?

Alle gode spørsmål.

En podcast er i utgangspunktet et radioprogram du kan laste ned til telefonen eller mp3-spilleren din slik at du kan lytte til den når du vil. Du kan også abonnere på en podcast slik at nye episoder automatisk lastes ned for deg.

Hvis du har en iPhone og vil laste ned noen av podcastene jeg nevnte i artikkelen, er den enkleste måten å gjøre det på å åpne Podcasts-appen på telefonen og søke etter podcasten du ønsker. Når du finner det, trykk på podcasten og velg abonner. Du kan også laste ned tidligere episoder samtidig.

BBC har en praktisk guide til podcaster . Hvis du har flere spørsmål eller egne podcaster å anbefale, vennligst gi meg beskjed i kommentarfeltet!

Fest den nå på din favoritt Pinterest-tavle

20 podcaster for kvinner over 50 som du 20 podcaster for kvinner over 50 som du