20 kreative ideer til små hjemmekontorer

Overskrift for kreative små hjemmekontorideer

2020 var året mange mennesker plutselig innså at de trenger en plass til et hjemmekontor. Selv før COVID, betydde økte Internett- og nettkonferansemuligheter at mange mennesker kunne jobbe hjemmefra i det minste noen av tiden. Men så mange av oss jobber fortsatt eksternt og trenger å finne ut hvordan vi passer inn i et dedikert arbeidsområde på en liten plass.

Hvis du ikke er heldig nok til å allerede ha en plass til et kontor i hjemmet ditt, kan det hende du prøver å finne ut hvordan du setter inn et funksjonelt hjemmekontor som fungerer for deg.

Hvis det er sant for deg, vet jeg akkurat hvordan du har det. Jeg har jobbet hjemme siden 2018, men vi måtte finne ut hvordan vi skulle få plass til mannen min da han begynte å jobbe hjemmefra i COVID-tiden. Faktisk er jobben til mannen min nå helt ekstern; han har ikke engang et kontor å gå til i det hele tatt.Hvis det allerede er trangt om plassen, eller hvis det ekstra soverommet ditt, som oss, må fungere dobbelt som gjesterom og et kontor, lurer du kanskje på hvordan du passer inn på et lite kontor for jobb. Her er 20 små hjemmekontorideer som kan hjelpe deg med å få plass til hjemmearbeid i hjemmet ditt, uansett hvor liten plassen din er.

liten hjemmekontor ideer collage

1. Bland et skrivebord inn i kjøkkenet ditt med lager kjøkkenskap

Kjøkkenkontor med tilpassede hyller

Bildekilde

Hvis du har litt ubrukt veggplass på kjøkkenet ditt, kan du enkelt gjøre den plassen om til et spesialtilpasset hjemmekontor ved å lage et skrivebord og hyller med materialer som ligner på ditt eksisterende skap. Hvor søt er dette lille skrivebordet? Den passer perfekt inn i kjøkkenskapene. Dette ville være et flott sted å sette opp en leksestasjon for barna dine også.

Slik gjør du det DIY et hjemmekontorpult fra kjøkkenskap .

20 kreative små hjemmekontorideer 1

Hvordan bygge et enkelt kjøkkenbord

Kombiner veggskap og en benkeplate i slakterblokk for å lage et skrivebord med oppbevaring.

2. Dekk en vegg med hyller for å skape ekstra lagringsplass og et hjemmekontor

Ekstra kjøkkenhyller brukes til å lage et skrivebord og oppbevaring

Bildekilde

Hvis du har en ledig vegg på kjøkkenet, legg til hyller for å oppbevare kjøkkenutstyret eller for ekstra lagringsplass. Du kan legge til en større hylle på bunnen i skrivebordshøyde for å sette deg ned og jobbe på datamaskinen.

20 kreative ideer til små hjemmekontorer 2

En kjøkkenøy, mer lagringsplass og et hjemmekontorarbeidsområde ... alt i ett!

Når vi tenker på smarte løsninger for kjøkkenet, er det dette vi snakker om. I en nylig House Tour on Apartment Therapy, deler Jonathan Paul hvordan han gjorde det store, men underutnyttede Santa Monica-kjøkkenet sitt til et rom som tredobles som et sted for ham å lage mat, spise og jobbe på. Og han gjorde alt...

3. Skjul kontoret i et skap

Hjemmekontor i et skap av Crazy Craft Lady

bildekilde

Hvis hjemmet ditt allerede er lite, kan skapplass være på en premie, men du kan fortsatt bruke et skap til et hjemmekontor. Hvis du har hans og hennes garderobeskap på soverommet ditt, kan du kanskje være kreativ og finne måter å kombinere alt i ett skap, slik at det blir plass til det andre til et kontor. Eller du kan kanskje kombinere foajeen din nærmest og linskapet slik at du kan bruke den andre som kontor.

Jeg elsker absolutt dette koselige kontoret i et skap ved siden av The Crazy Craft Lady . Den beste delen av dette oppsettet? Du kan lukke døren når arbeidsdagen er over,

20 kreative ideer til små hjemmekontorer 3

Hjemmekontor i skapet – Slik får du mest mulig ut av litt plass

Kom på besøk på dette hjemmekontoret i et skap, fullpakket med plassbesparende organiseringsløsninger og inspirasjon. Boløsninger med liten plass.

4. Monter et skrivebord i en krok eller et hjørne

Tilpasset hjemmekontor med flytende skive i en krok i gangen

Bildekilde

Det virker som om de fleste hjem har vanskelige rom, for eksempel en merkelig krok eller hjørne et sted som ikke engang føles som en del av rommet. Gjestesoverommet vårt har for eksempel et lite innrykk som er perfekt for et skrivebord. Å henge et flytende skrivebord i stedet for å bruke et tradisjonelt skrivebord er en fin måte å få plassen til å føles mer åpen og mindre rotete.

Du kan lære hvordan du flyter en hylle fra Mat 52.

20 kreative ideer til små hjemmekontorer 4

Hvordan gjøre en krok til et kontor uten å kjøpe et skrivebord

Et triks fra designfirmaet Studio Oink, for å få mest mulig ut av en krok.

5. Forkle skrivebordet ditt

Bærbar skrivebord i et skap hengende på veggen

Bildekilde

Du kan henge et skrivebord som dette i et hjørne eller en krok av familierommet uten å få det til å virke overfylt. Dette skrivebordet, fra Overstock.com , kan brettes opp for å se ut som et skap når den ikke er i bruk. Fordi skrivebordet matcher fargeskalaen i rommet, glir det inn i veggen og er mindre merkbart når det er lukket.

Finn Veggmontert sammenleggbar bærbar skrivebordoverstock.com .

6. Skjul kontoret ditt i en garderobe

Lukket armoire som åpner inn i et skrivebord

Bildekilde

Åpne garderober som viser skrivebord for bærbar PC

Bildekilde

Med en Armoire Desk som denne fra Wayfair , kan du holde kontoret ditt ute av syne når du ikke bruker det. Dette er en god idé hvis du trenger å plassere skrivebordet ditt i stuen din, for eksempel stuen eller hiet, fordi du kan gjemme det bort når du har gjester. Alt du trenger å gjøre er å lukke skapet på slutten av dagen, og arbeidsområdet ditt er skjult.

Colleen Armoire skrivebord fra wayfair.com .

7. Skjul kontoret ditt på salongbordet

Pop-up salongbord som inneholder en hylle for en bærbar PC

Bildekilde

Et pop-up salongbord som denne fra West Elm kan gjøres om til et lite hjemmekontor som ingen vet er der. Alt du trenger å gjøre er å oppbevare rekvisita i lagringsområdet og deretter åpne den bærbare hyllen når du trenger å jobbe på datamaskinen.

Industriell lagring pop-up sofabord fra West Elm .

8. Prøv en kombinasjon av bokhylle og skrivebord

Hylle som også har skrivebord

Bildekilde

Hvis du ikke har nok kvadratmeter for et tradisjonelt kontoroppsett, prøv å bruke den vertikale plassen i hjemmet ditt! Dette Midt-tallet moderne bokhylle/skrivebord kombinasjon fra Amazon er perfekt for å putte et skrivebord inn i en liten plass i en stue eller hi. Denne løsningen fungerer veldig bra hvis du bare trenger en komfortabel arbeidsplass for sporadiske oppgaver.

Nathan James Theo 2-hyllers industriell veggmontert stige med lite skrivebord, rustikk eik/hvit fra Amazon .

9. Legg et skrivebord bak sofaen i stedet for et konsollbord

Loftstue med glasskonsoll skrivebord bak bordet

Bildekilde

Du legger knapt merke til det skrivebordet gjemt bak sofaen på dette loftet . Fra forsiden ser skrivebordet ut som et vanlig sofabord, og skrivebordet i glasskonsoll holder plassen lett.

Dette er en flott liten hjemmekontoridé hvis du bor i en studioleilighet eller hvis du må bruke en plass i hjemmet som må tjene flere funksjoner. Bare legg til en komfortabel stol og du har et lite kontor!

20 kreative ideer til små hjemmekontorer 5

Livsstilsbloggerens romlig utfordrede loftdesigntips

Lær hvordan Apartment 34 livsstilsblogger og publisist Erin Hiemstra og mannen hennes får det 900 kvadratmeter store loftet deres til å føles levelig.

10. DIY et Pull Down Desk fra en bokhylle

Ikea hack - nedtrekkbart skrivebord fra Ikea Billy bokhylle

Bildekilde

Sjekk ut dette smart lite skrivebord som er laget av en Ikea Billy-bokhylle . Dette prosjektet er veldig enkelt og ville være en god idé for et soverom i leiligheten eller en annen veldig liten plass.

20 kreative ideer til små hjemmekontorer 6

Billy skrivebord – IKEA Hackere

Materialer: Billy bokhylle, brett (76x75cm), 2 bordben (Vika Kaj), skruer, 4 skruvinkler, kanttape Beskrivelse: 1. Fest Billy uten bakbrett og uten midtre hylle 2. Monter midtre hylle ikke i midten, men i passende høyde for skrivebordet ditt (jeg valgte 75 cm). Bruk sc...

11. Sett et skrivebord i inngangspartiet

Entré med skrivebord

Bildekilde

Hvis du har ekstra plass i entréen din, eller en som åpner direkte inn i et tilstøtende rom, kan det hende du har plass til å plassere et lite skrivebord i inngangspartiet. Som en bonus har entréen en tendens til å være isolert fra resten av huset, noe som gir litt stille når du trenger å tenke.

20 kreative ideer til små hjemmekontorer 7

Et minikontor i entréen

For noen uker siden delte jeg noen endringer i entréen vår som alle startet med litt vårdekorering og endte opp med å snøballe inn i timevis med prosjekter og omorganisering av møbler. Denne plassen har lenge hatt lyst på et friskt, nytt utseende, så da inspirasjonen slo meg den dagen, bare …

12. Gjør din spisestue til et deltidshjemmekontor

Hjemmekontor i spisestue med tilpasset credenza som inneholder kontorrekvisita

Bildekilde

Med litt kreativitet kan du jobbe ved spisebordet ditt og fortsatt bruke det til spesielle anledninger. Gjenbruk en spisestue for å holde kontorrekvisita, og du har den perfekte lille hjemmekontorplassen.

13. Del ditt hjemmekontor og ditt gjesterom

Tilpasset bortgjemt seng på et hjemmekontor

Bildekilde

Med spesialtilpassede skap og en innebygd divan kan du bruke ledige rom som ditt kontor på daglig basis og fortsatt ha et koselig rom for gjestene.

20 kreative ideer til små hjemmekontorer 8

25 allsidige hjemmekontorer som fungerer som flotte gjesterom

Siden plass blir en absolutt premie i moderne hjem, er beslutningen om å kombinere gjesterommet med hjemmekontoret virkelig smart. Enten du

14. Gå for Murphy Bed Option

Murphy seng med tilpassede skap

Bildekilde

En annen måte å konfigurere hjemmekontoret på til også å ta imot gjester er med en Murphy-seng. Med tilpasset skap som dette alternativet fra California skap , kan du enkelt jobbe hjemmefra og sørge for en komfortabel seng for overnattingsgjester.

15. Bruk skrivebordet som nattbord

Parsons bordbord brukt som nattbord

Bildekilde

Hvis du har nok plass ved siden av sengen, legg til et enkelt prestebord som kan brukes som skrivebord og nattbord. Jeg elsker ideen om å kunne jobbe foran et vindu og nyte det naturlige lyset.

16. Legg en liten benke til veggen for et stående skrivebord

Stående skrivebord fra en liten disk festet til veggen

Bildekilde

Her er en flott hjemmekontoride hvis du har litt ekstra plass i stua. Bare legg til noen små brett på veggen for å lage et smalt skrivebord som også kan bli et stående skrivebord. Dette er perfekt for en liten leilighet fordi du også kan bruke for ekstra sitteplasser når du har gjester. ville være perfekt for en liten leilighet.

Bygge et stående skrivebord – et vakkert rot

Mens Trey og jeg planla hvordan vi ville gjøre om hjemmekontoret vårt, visste vi at vi ville...

17. Skjul kontoret i et vindu

Et skrivebord som gjemmer seg bak gardiner på et soverom

Bildekilde

Et dypt vindu som det vist ovenfor kan gi plass til et lite skrivebord. Å gjemme skrivebordet bak gardinene betyr at arbeidsområdet er lukket og skjult når det er på tide å bruke soverommet til å slappe av. På den måten blir du ikke konstant påminnet om jobben. Geni!

18. Lag en kontorsone i stuen eller hytta

Hjemmekontorsone i en Nashville Loft Større utsikt over Home Office Zone i Nashville Loft

Dette er en av løsningene jeg endte opp med å bruke i mitt eget hjem. Loftet vårt i Nashville er ett stort rom, så for å administrere plassen mer effektivt, delte jeg rommet i forskjellige soner for forskjellige aktiviteter. Kontorsonen gir meg et dedikert arbeidsområde slik at jeg slipper å jobbe ved kjøkkenbordet og skrivebordet passer fint inntil veggen ved siden av de innebygde bokhyllene. I tillegg er det lett å konsentrere meg siden jeg vender bort fra handlingen.

Legg til et par støydempende hodetelefoner, så kan jeg enkelt jobbe mens mannen min ser på TV eller lager seg noe å spise på kjøkkenet. Hvis du har en åpen planløsning eller et stort oppholdsrom, kan sonering av plassen fungere for deg også.

19. Sett opp kontor på trappeavsatsen din

Skrivebord på trappeavsats for å lage et lite hjemmekontor

Bildekilde

Hvis vi hadde bodd i Atlanta, ville kontoret mitt ha vært i trappeavsatsen vår, som hadde en liten plass som var perfekt for et skrivebord og en bokhylle. Selv i en tradisjonell trappeavsats som den som er vist her, kan du fortsatt få plass til et lite skrivebord.

20. Monter et kontor under trappen

Kontor under trapp med tilpasset hundekasse

Bildekilde

Hvis du har en tradisjonell trapp, kan du ha flere meter med brukbar plass skjult av trappen. Neste gang du starter et oppussingsprosjekt, hvorfor ikke skjære ut rom under trappen til et kontor?

Jeg elsker hvordan dette prosjektet også inkluderer plass til hunden. Så søt!

20 kreative ideer til små hjemmekontorer 10

Hvordan skape den ultimate hundeplassen i hjemmet ditt | Bloggen av Jasmine Roth

Hvorfor jeg ELSKER å designe hjem for familier med hunder; Jeg får lage det ultimate hunderommet for dem – jeg tror jeg liker det mer enn hunden!

21. Arbeid i sengen!

Rullebord som passer over sengen

Bildekilde

Lyst til å tenke utenfor boksen? Så hvorfor ikke sette opp kontoret ditt slik at du aldri trenger å forlate favorittstedet mitt i huset: sengen. Dette skrivebordet sitter ved foten av sengen til du trenger det, og rulles deretter sammen for å bli den perfekte jobb-fra-seng-løsningen.

Du vil kanskje også like