20 brudekjoler perfekt for bruden over 40 som du kan få fra Amazon

20 brudekjoler perfekt for bruden over 40 som du kan få fra Amazon 1

Planlegger du et bryllup som brud over 40? Du trenger ikke bruke massevis av penger på den perfekte brudekjolen. Du kan kjøpe en rimelig, men fortsatt høy kvalitet, brudekjole på samme sted du kjøper alle dine andre husholdnings- og garderobebehov: Amazon! Her er noen flotte stilige, rimelige brudekjoler for bruder over 40 og over 50 og en hendig kjøpsguide med alt du trenger å vite om å finne den perfekte brudekjolen fra Amazon.

Jeg brukte litt tid i dag på å oppdatere et eldre innlegg på Midlife Rambler, Hvordan planlegge et eventyr annet bryllup som en over 40 brud . Jeg deler i innlegget hvordan jeg planla mitt andre drømmebryllup med tonnevis av inspirasjon fra Pinterest og tok ideene mine fra drøm til virkelighet. Hvis du for tiden planlegger ditt eget bryllup som en eldre brud, vet jeg at du vil få massevis av ideer og inspirasjon til ditt eget arrangement. Sjekk det ut!

Du vil også elske

Hvordan planlegge det perfekte andre bryllupet over 40

Hvordan planlegge det perfekte andre bryllupet over 40

Du kan planlegge det perfekte bryllupet enten du gifter deg for første gang over 40 eller dette er ditt andre bryllup. Her er hvordan jeg planla min uformelle og rimelige...Les mer

Mens jeg oppdaterte innlegget, ble jeg nostalgisk etter min egen brudekjole. Det er synd at vi bare kan bruke dem én gang, ikke sant? Jeg hadde ikke på meg en lang hvit kjole i mitt første bryllup, så det var deilig å endelig leve den drømmen for en dag, selv om jeg var over 50.

Jeg elsket kjolen desto mer fordi jeg knapt brukte penger på den. Jeg var definitivt en budsjettbevisst brud, og jeg ville ikke bruke massevis av penger på en kjole som jeg bare ville ha på meg én gang. Så jeg hentet kjolen min fra klaringsstativet hos David's Bridal og la så til noen ekstra detaljer, for eksempel en vintagegenser og håndlaget sash, for å gjøre den spesiell og personlig for meg.

20 brudekjoler perfekt for bruden over 40 som du kan få fra Amazon 2 20 brudekjoler perfekt for bruden over 40 som du kan få fra Amazon 3

Min gode brudekjole – jeg tror ikke noen la merke til eller brydde seg om hvor lite jeg brukte på den!

Hvis jeg hadde planlagt bryllupet mitt i dag, ville jeg sannsynligvis gjort det få brudekjolen min fra Amazon . Det er så mange vakre og rimelige alternativer der nå, og jeg elsker ideen om å prøve dem i ditt eget hjem, hvor du kan bruke litt tid på å være sikker på at du har valgt det riktige valget for deg.

Hvordan kjøpe en brudekjole fra Amazon

Det er imidlertid noen få forbehold du må være oppmerksom på hvis du planlegger å kjøpe brudekjolen din fra Amazon. Brudekjolene som er tilgjengelige på nettstedet tilbys vanligvis fra tredjepartselgere, så du kan ikke bestille en kjole og anta at du kommer til å få to dagers frakt og gratis returer du vanligvis forventer fra Amazon Prime.

Her er noen ting du må sjekke om enhver kjole du vurderer å kjøpe fra Amazon.

Sjekk størrelsen

Mange av brudekjolene på Amazon er laget i Kina (som mye av klærne du kjøper i butikken nå) og størrelsen kan være mindre enn du forventer. Pass på og sjekk størrelsestabellen for å finne ut hvilken størrelse du trenger å bestille; du må kanskje gå opp en størrelse (eller to).

Og, selvfølgelig, ta dine nøyaktige mål før du bestiller. De fleste oppføringer har et diagram som viser deg hvor du skal måle.

20 brudekjoler perfekt for bruden over 40 som du kan få fra Amazon 4

Klikk for å se større

Sjekk vurderingene

Du vil finne en kjole med en god del anmeldelser. Les dem nøye for å se hva de har å si og sjekk spesielt ut eventuelle bilder. Jeg ville kjøpt denne kjolen på et blunk basert på alle de strålende anmeldelser og dusinvis av bilder av alle de vakre brudene.

Pass på og les de negative anmeldelsene også. For eksempel fant jeg en brudekjole (tok den ikke med på listen, og du vil se hvorfor!) som jeg bare var forelsket i fordi den hadde lommer. Bare ifølge anmeldelsene gjorde det det ikke. Sørg for at anmeldelsene støtter produktbeskrivelsen.

20 brudekjoler perfekt for bruden over 40 som du kan få fra Amazon 5

Klikk for å se større

Sjekk leveringstiden

Som jeg nevnte tidligere, selges de fleste brudekjoler som er tilgjengelige på Amazon av tredjepartselgere, og du får kanskje to dagers frakt. Frakttidene kan gå fra to dager til to måneder, så sørg for at enhver kjole du velger kommer i tide til bryllupet ditt.

20 brudekjoler perfekt for bruden over 40 som du kan få fra Amazon 6

Klikk for å se større

Sjekk returretningslinjene

Selgeren setter retningslinjene for retur for varer som tilbys av tredjepartselgere på Amazon. Noen ganger kan det være vanskelig å finne returpolicyen, så hvis produktbeskrivelsen ikke nevner en returpolicy, sjekk ut siden til selgeren eller kontakt selgeren direkte.

20 brudekjoler perfekt for bruden over 40 som du kan få fra Amazon 7

Som du kan se, må du tenke litt på å kjøpe brudekjolen din fra Amazon, men da må du tenke litt på enhver brudekjole du vurderer, ikke sant? Men hvis du gjør leksene dine, kan du ende opp med en fantastisk kjole til en røverpris.

Brudekjoler fra Amazon Perfekt for bruden over 40 år

Jeg har laget en samling av mine favoritt brudekjoler på Amazon som ville være perfekt for enhver brud over 40. Jeg må kanskje planlegge en løftefornyelse slik at jeg kan bruke en (eller flere!) av mine favoritter. Hvilken liker du best? Gi meg beskjed i kommentarfeltet!

20 brudekjoler perfekt for bruden over 40 som du kan få fra Amazon 8

Stroppeløs kjole med lommer

Handle nå

Stroppeløs søyle brudekjole

Handle nå

Ermeløs tank lang brudekjole

Handle nå

Kortermet lang blondekjole

Handle nå

Enkel brudekjole uten rygg med lommer

Handle nå

V-hals 3/4-ermet organza brudekjole

Handle nå

Vintage Cap Sleeve Blonde brudekjole

Handle nå

Langermet brudekjole med snøring for kvinner

Handle nå

Blonder lang vintage landlig brudekjole

Handle nå

Brodert kjole med capsermer for kvinner

Handle nå

Adrianna Papell Kortermet All Over Paljettkjole for kvinner

Handle nå

Adrianna Papell kortermet nettingkjole med perler for kvinner

Handle nå

Adrianna Papell Kjole med korte perler for kvinner

Handle nå

Adrianna Papell Gardenia Guipure lang kjole for kvinner

Handle nå

Adrianna Papell lang kjole i metallisk stretch med blonder og én skulder

Handle nå

Brudekjole med dobbel V blonder

Handle nå

Nøkkelhull bak blonde V-hals brudekjole for kvinner

Handle nå

Elegant havfrue brudekjole

Handle nå

Brudekjole med blonder over sateng

Handle nå

Bryllupskjole for havfrue

Handle nå