15 undertøy for eldre kvinner du vil føle deg vakker å ha på

Undertøy for eldre kvinner Overskriftsgrafikk

Du kan fortsatt bruke sexy undertøy og føle deg bra, selv om du er over 40 og 50. Disse 15 undertøysdelene for eldre kvinner fremhever dine eiendeler, skjuler områdene du ikke har det bra med, og vil få deg til å føle deg helt vakker når du bruker dem.

15 undertøy for eldre kvinner Du

Her er en god idé for en datekveld hjemme: lage en enkel og romantisk Valentinsdagsmiddag og server den mens du har på deg litt sexy undertøy.

I SLEKT: 25 enkle ideer til valentinsmiddag perfekt for en date hjemmeRister du allerede på hodet og sier: Nei, nei. Jeg kunne aldri.? Vel, jeg er her for å fortelle deg at undertøy for eldre kvinner finnes, og du kan fortsatt føle deg vakker og sexy i undertøy, selv om du er over 50. Ja, selv om kroppen din ikke er helt den samme som den var da du var 30. Ja, uten å føle deg innsnevret eller konstant dra i tilfeldige stropper og belter. Og, ja, uten å eksponere mer av kroppen din enn du føler deg komfortabel med å gjøre.

Jeg har samlet 15 stykker modent undertøy som er ideelle for kvinner over 40 og 50. Alt jeg har valgt er designet for å smigre eldre kropper som min egen ved å fremheve delene vi ønsker å vise (nå er det på tide å vise frem noen cleavage!) og minimere områdene vi kanskje ønsker å skjule (jeg kaller disse mine squishy spots).

Jeg har valgt en rekke plagg som spenner fra ganske beskjedne til va-va-voom sexy, slik at du kan velge et plagg du føler deg komfortabel med.

Noen få merknader om kjøp av undertøy:

  • Ta dine mål og sjekk størrelsen før du bestiller. Størrelse kan variere mye, og en perfekt passform er avgjørende for å føle deg komfortabel i undertøyet ditt.
  • Sjekk returreglene. Hvis du kjøper noe og føler deg ukomfortabel i det, returner det! Du bør bare bruke undertøy som får deg til å føle deg som en gudinne.
  • Ikke glem tilbehør! Noen lårhøy slange og glamorøse tøfler kan forsterke sexinessen til nesten alle disse valgene.

Og, ja, jeg kjøpte også fra denne listen! Kan du gjette hva jeg kjøpte? Jeg avslører det i listen.

Hvilket undertøy elsker du?

Undertøy for voksne kvinner du vil føle deg sexy – og vakker – iført

Shorts og Cami Set fra Adore Me

Adore Me Reign Cami og shortssett

Dette Camisole and Shorts-settet er perfekt for den sjenerte kvinnen som ønsker å være litt sexy. Forfra er det et søtt og behagelig sovesett. Men utsikten bakfra er sexy, flørtende blonder.

Jeg har mye undertøy fra Adore Me og jeg elsker hvordan de gir kvalitetsundertøy til en fornuftig pris. De viser kvinner i en rekke størrelser slik at du virkelig kan få en følelse av hvordan noe vil se ut på kroppen din, og de har et inkluderende størrelsesområde slik at modne kvinner i alle størrelser kan føle seg komfortable og se sexy ut på samme tid.

KJØP NÅ 15 undertøy for eldre kvinner Du

Rød satengbamse

Denne søte teddybuksen har en åpen rygg og en blondehals som ikke går for lavt for komfort. Dette er et flott alternativ hvis du ønsker å holde deg stort sett dekket, men bare litt.

KJØP NÅ 15 undertøy for eldre kvinner Du

Dreamgirl Sheer Chemise kappesett

Dette stoffet og kappesettet ser bra ut på kvinner i alle størrelser, og den rene kappen lar deg vise så mye eller så lite som du føler deg komfortabel med å vise.

KJØP NÅ 15 undertøy for eldre kvinner Du

Lace Trim Satin Cami Pyjamassett med kappe

Dette er settet jeg kjøpte! Kjolen er så myk og jeg liker å kunne velge mellom thong og tapebukser. Dette settet kommer i en rekke størrelser og ser bra ut på alle. Du vil definitivt bestille en størrelse større enn din normale størrelse, siden den er litt liten.

KJØP NÅ Retro pyjamassett fra Amazon

Nattøy for kvinner 4 stk Satin Cami med skjortepysjamassett

Dette pysjamassettet er klart til å støtte deg uansett om humøret ditt er oppknappet eller lar det hele henge ut. Velg mellom et par satengpyjamas som Doris Day gjerne vil ha på seg, eller legg til en camisole eller et par shorts for å gjøre ting litt mer sexy.

KJØP NÅ 15 undertøy for eldre kvinner Du

Sateng skjorte og kjolesett

Denne Satin Chemise antyder sexiness uten å avsløre for mye hud. Det skjeve snittet flyter over kurvene dine, og den matchende kappen legger til et snev av gammel Hollywood Glamour

Hvis du virkelig vil legge til litt Hollywood Glamour til dette undertøyssettet, legg til disse fuzzy tøfler med en kattehæl og du vil være bellen til din egen private fest.

KJØP NÅ marinen

Avidlove sateng nattkjole

Denne genseren omslutter kurvene dine uten å være for stram og har et gjennomsiktig blondepanel på siden. Anmeldelsene for denne nattkjolen er positivt lysende, med mange anmeldere som nevner hvor behagelig denne nattkjolen er og hvor flatterende blondepanelet på siden er. (Jeg vil foreslå å kutte ut merket som vises gjennom blondepanelet.)

KJØP NÅ 15 undertøy for eldre kvinner Du

Avidlove skjorte i sateng og blonder

Hvis du er komfortabel med å vise litt mer hud, viser denne sateng-kjemien virkelig frem damene og kommer i størrelser fra Small til 4X Large. Anmeldere snakker om hvor vakker og flatterende denne nattkjolen er. Pass på og bestill én størrelse opp fra din normale størrelse, siden denne nattkjolen blir liten.

KJØP NÅ 15 undertøysdeler for eldre kvinner

All American Chemise

Jeg vil ta deg med på en liten reise nå med noen alternativer innen undertøy for modne kvinner. De neste alternativene kommer til å være den klassiske svarte genseren, men hver av dem kommer til å bli litt mer risikable. Du kan velge det alternativet du føler deg mest komfortabel med.

Vi starter med denne racerback-kjemien fra Nordstrom. Den myke jerseyen er behagelig uten å være for klebrig, snittet er flatterende for kvinner som kanskje vil ha litt mer dekning over bakenden, og blondedetaljene gir et preg av romantikk.

Omtalene nevner spesifikt hvordan denne genseren passer fint uten å fremheve midtpartiet, noe mange av oss kvinner over 50 ønsker å holde dekket.

KJØP NÅ 15 undertøy for eldre kvinner Du

I Bloom Chemise

Klar til å ta ting opp et hakk? Denne genseren vil definitivt slå opp på soverommet med blondepanelet som fremhever bysten. Resten av stoffet er avskåret sateng som dekker midtpartiet og baksiden.

Stroppene bak er justerbare for en god passform på toppen, og anmelderne nevnte hvor sexy og behagelig de følte seg i denne genseren.

KJØP NÅ 15 undertøysdeler for eldre kvinner

Soft Cup Babydoll Chemise & G-String Thong

OK, nå er vi klare for det ultimate innen sexy modent undertøy? Denne svarte blonde-kjemien er helt gjennomsiktig, men skjørtet i a-linje hjelper til med å skjule områder du kan føle deg ukomfortabel med å vise. Justerbare stropper gir en tilpasset passform og stoffet er mykt og klebrig uten å være stramt, slik at det ikke understreker noen problemområder.

KJØP NÅ 15 undertøysdeler for eldre kvinner

Oh là là Chéri Provence øyenvippekjole og G-strengsett

Dette rene kappen og g-strengsettet er unektelig sexy, men gir litt mer dekning. Settet kommer i størrelser fra Small til 4X, slik at du kan finne passformen som passer for deg uansett størrelse. Jeg elsker å støtte merker med inkluderende størrelser.

KJØP NÅ 15 undertøysdeler for eldre kvinner

Tatum Unlined Plus fra Adore Me

Det er ingenting mer sexy enn selvtilliten du føler når du har på deg et matchende BH- og trusesett som får deg til å se best ut. Dette lilla mønstersettet fra Adore Me gir støtten jentene dine trenger sammen med bare et snev av cleavage. Anmeldelsene fosser over hvor pent og hvor behagelig dette settet er.

KJØP NÅ 15 undertøysdeler for eldre kvinner

Soma 360 Perfect Coverage Front Close BH og Vanishing Mage M/Lace High Leg Brief

Soma BHer og truser er en favoritt blant vennene mine. Vi sverger alle til Vanishing-trusene som et no-show-alternativ under leggings, og 360 Perfect Coverage Front Close Bra er unik ved at den gir komfort og støtte for både små og store byste kvinner.

Og den beste delen? Se så pene de er. Denne Honey Rose-fargen vil få deg til å føle deg som en prinsesse, og den gjemmer seg under klær så vel som alle naken-BH-ene dine.

KJØP NÅ Svart blondekorsett

EVAbaby Corset Bustier

Jeg avslutter denne listen med det mest dristige alternativet av sexy undertøy for modne kvinner. Hvis du føler deg modig, oppfordrer jeg deg virkelig til å prøve dette korsettet. Et korsett er et fantastisk undertøy fordi det forbedrer dine naturlige eiendeler og former midseksjonen din. Størrelser for dette korsettet går opp til 6XL og sjekk målene dine før du bestiller – det kan hende du må øke størrelsen.

KJØP NÅ