15 raske og enkle ideer til julefrokost

15 Raske og enkle ideer til julefrokost 1

Disse raske og enkle julefrokostideene hjelper til med å gjøre julefrokosten til en lek å tilberede! De fleste oppskrifter kan lages på forhånd, og ingenting tar over 30 minutter, slik at du faktisk kan nyte julemorgen med familien din og fortsatt ha en spesiell frokost!

Nå som barna er voksne er julemorgen en mer avslappet affære enn den var i de ville dagene da de var små. Ikke mer å stå opp klokken 05.00 og løpe ned trappen mens jeg følger grådig etter. I stedet spiser vi vårt store måltid og utveksler gaver kvelden før, så jeg står opp, tar kaffen og putter rundt mens jeg venter på at alle skal dukke opp.

Jeg vil ikke ta meg bryet med å lage et stort måltid når jeg ikke vet når noen skal stå opp, men jeg vil ha noe spesielt som venter på barna når de står opp slik at de kan starte Juledag på en festlig tone. Tidligere har det alltid vært apebrød, og det er ikke noe galt med det, men i år ville jeg ha noe som fortsatt er enkelt, men litt mer elegant.Hvilken som helst av disse oppskriftene ville være bare billetten: enkle og spesielle frokoster til julemorgen som enten kan lages på forhånd eller som tar bare noen få minutter å tilberede. Jeg har fortsatt ikke ganske bestemte meg for hva jeg skal servere i år. Hva liker familien din å spise til frokost 1. juledag?

Raske og enkle ideer til julefrokost

15 Raske og enkle ideer til julefrokost 2 Bildekreditt: stefseatsandsweets.com

Kjeks og saus frokostgryte

Dette ville gjøre mannen min – som elsker kjeks og saus mer enn noe annet – til den lykkeligste mannen i live. Du kan bake dette i ovnen i støpejernsgryten din.

Fortsett å lese Bildekreditt: pinabresciani.com

Panettone French Toast over natten

Denne retten ser - og smaker - så spesiell ut, men tar bare noen raske forberedelser kvelden før. Jeg ville absolutt servert denne dagen etter med pisket krem ​​og lønnesirup.

Fortsett å lese Bildekreditt: peasandcrayons.com

Umiddelbar frokostgryte

Hvis du ikke har en umiddelbar pott nå, vel, la oss innse det, vil du sannsynligvis få en til jul. Og hvis du gjør det, lover jeg deg at du vil elske det like mye som alle andre gjør. Jeg vet jeg elsker min. Du bruker Instant Pot til å tilberede gryten inne i gryteretten slik at den er klar til servering rett fra gryten.

Fortsett å lese Bildekreditt: foodmeanderings.com

Baileys Irish Cream Overnight Bakt French Toast gryte

Nå som vi alle er i lovlig alder for alkohol, er det ingen grunn til at vi ikke kan starte en spesiell dag med denne spesielle arme ridderen med Bailey's Irish Cream. Denne oppskriften er laget for St. Patrick's Day, men det er bare å bytte ut det grønne strøet med rødt – og vips! – det er en julerett!

Fortsett å lese Bildekreditt: www.powered-by-mom.com

Kanelrulle French Toast Gryteoppskrift

Her er en bare for meg. Jeg elsker kanelsnurrer mer enn noe annet, men de kan være tidkrevende å lage. Dette er den perfekte spesielle julefrokosten som enkelt kan varmes opp når søvnhodene dine endelig kommer ned på kjøkkenet. Og hvis du tror folk sover for sent, hvorfor ikke begynne å varme opp dette likevel? Jeg garanterer deg at den deilige lukten av disse gutta vil tiltrekke seg et publikum.

Fortsett å lese Bildekreditt: swirlsoflavor.com

Ark Pan Banan Brød Pannekaker

Her er en annen rett som får mannen min – elsker av alt som er banan – til å svime. Og denne oppskriften gjør meg glad fordi jeg liker pannekaker, men jeg liker ikke å sitte foran en panne og lage pannekake etter pannekake mens resten av familien liker å spise pannekaker. Her tilbereder du pannekakerøren i en panne slik at hele familien kan nyte frokosten samtidig. Geni!

Fortsett å lese Bildekreditt: www.greenschemetv.net

Spinat Potetsopp frokostgryte

Dette er et godt valg for folk som bare ikke liker ting som er for søte, og innen juledag kan vi alle være lei av alle søtsakene. Sønnen min som er allergisk mot egg ville definitivt sette pris på å ha et sunt alternativ til den typiske frokostgryten.

Fortsett å lese Bildekreditt: www.skiptomylou.org

Kaffekake for overnatting for overnattingsgjester

Kaffekake kan være den perfekte lett frokost. Denne oppskriften kan lages kvelden før og når gjestene begynner å røre, er det bare å trekke den ut av kjøleskapet og bake. Alle kan starte morgenen med en god varm kopp kaffe og en varm kake!

Fortsett å lese Bildekreditt: www.melaniecooks.com

Enkel ovnsbakte tyske pannekaker oppskrift

Disse hovne pannekakene bruker ingredienser du sannsynligvis allerede har for hånden (sjokoladebitene er valgfrie). Eggene i oppskriften gjør disse pannekakene ekstra luftige, så gjestene dine vil garantert elske dette.

Fortsett å lese Bildekreditt: zestfulkitchen.com

Puffet eplepannekake

Denne bakte pannekaken ligner på den tyske pannekaken ovenfor, men får sin hevelse fra en rask virvling i blenderen og smaken fra eplene. Alt du trenger å gjøre er å raskt blande ingrediensene og bake.

Fortsett å lese Bildekreditt: thecookwaregeek.com

Overnatt frokost Strata (med Chorizo)

Dette må være den ultimate enkle å lage frokosten. Kast alle ingrediensene i en ildfast form, våkn opp neste morgen og stek. Godta komplimenter. Et lag har en bunn av terninger som suger til seg alle de deilige smakene over natten, så det er fullt av ekstra deilig når du serverer det neste dag.

Fortsett å lese Bildekreditt: thesimple-sweetlife.com

Over natten Eggnog French Toast

Hva er mer julet enn eggedosis? Akkurat som lagene i forrige oppskrift, har denne franske toastoppskriften over natten deg kuttet brødet i terninger slik at det suger opp eggedosis (og konjakk, hvis du vil, ummm) for den ultimate smaksgodbiten på julemorgen.

Fortsett å lese Bildekreditt: snappygourmet.com

Chocolate Chip Banan Brød Muffins

Alle elsker grip-og-gå-bekvemmeligheten til en muffins. Disse slemme guttene er fulle av minisjokoladebiter og har bananbrødfyll.

Fortsett å lese Bildekreditt: foodmeanderings.com

Dumplings frokostgryte

Som innfødte sørlendinger er en pierogi-frokostgryte en eksotisk godbit for familien min, men oppskriften ser deilig ut og det kunne ikke vært enklere. Jeg er nødt til å servere dette som frokost til middagsmåltid en gang veldig snart.

Fortsett å lese Bildekreditt: omadarling.com

Rask og enkel apebrød

For noen ganger er det du virkelig ønsker apebrød. Og hvor deilig ser denne apepausen ut? Faktisk er kanskje ikke tradisjon så ille. Kanskje vi skal ha apebrød igjen i år OG noe nytt også.

Fortsett å lese