14 regler for å hjelpe deg med å bestemme om du vil sende en tekst til ham eller ikke

Gadget, Smartphone, Mobiltelefon, Tekst, Kommunikasjonsenhet, Bærbar kommunikasjonsenhet, Teknologi, Elektronisk enhet, Iphone, Hånd, Jason Speakman

La oss innse det, å skyte skuddet ditt via en tekstmelding er risikabelt. Du åpner deg for muligens å få en 'Vent, hvem er dette?' svar, eller verre, fårspøkelseav noen som ikke føler det.

I motsetning til ansikt til ansikt-interaksjoner der gutter (og damer) ganske ha å svare når du spør dem om de vil henge eller ikke, fordi du, du vet, stirrer på dem, har skjermer mellom deg, kan få dem til å tro at de har et hallpass for å være litt mindre delikat (eller rask) i respons. (Hvis du noen gang har følt det isete stikket i en tekst som ikke leser mer enn 'k', vet du hva jeg snakker om).

Buuut ... på baksiden, det å sende den teksten ** kan ** bare tenne starten på noe fantastisk (kanskje til og med et fullverdig forhold) - hvis personen du sender meldinger til, også er med deg. Det er noe som kanskje aldri har skjedd hvis du aldri ville slå send.Faktisk er disse tekstene og deres svar, til tross for deres ubetydelige potensiale, viktige indikatorer som peker på om denne personen til og med fortjener din oppmerksomhet i utgangspunktet. Fortelle noen hvordan du har det, spør dem ut , eller å beklage at du har sagt noe du angrer på, er ALLTID en god idé.

Den vanskelige delen er å vite hvordan og når å fortelle dem. Noen ting blir tross alt bedre sagt personlig - eller bedre mottatt etter at dere begge har måttet kalibrere seg (si etter et utblåsingsargument).

Men ikke bekymre deg. For alle de gangene du lurer på Skal jeg sende ham sms? , eksperter er her for å veilede deg.

1. Vel, er du edru?

Hvis du har vært litt, um, over-servert , det kan virke som en god plan å slå den fyren du har ment å spørre ut eller bytte, ring den siste datoen din (faktisk kan mange ting virke som en god idé, men det er for en annen gang).

Og selv om du kanskje ikke alltid skulle ønske at du kunne ta dem tilbake om morgenen (jeg snakker både drinkene og teksten), er det en sjanse 'du kan si eller gjøre noe du angrer på,' sier Ann Rosen Spector, PhD, en klinisk psykolog i Philadelphia.

Når du har sendt meldingen, understreker hun at det er det - det er der ute. Så hvis du sender noe risikabelt (eller risqué), vil du kanskje vente til du er mer klarhodet (les: edru).

Og ja, selv om du kanskje målrettet har vendt deg til alkohol for å senke hemningene dine og til slutt spørre ham, vil du sannsynligvis føle deg mye bedre om å trykke send når du kan ta eierskap til meldingen ... og den uforutsigbare reaksjonen du få fra dem.

2. Har du nylig gått på date med ham?

  Ja? Så definitivt tekst ham. Den beste måten inn, sier Spector, er å ta opp noe du snakket om under datoen. Si at han nevnte en film han er veldig interessert i, og du tar en trailer for regissørens neste film - send ham noe sånt som: “Hei, jeg så nettopp traileren til [regissørens navn her] sin nye film. Jeg kan se hvorfor du er interessert i tingene hennes. Hvis du er ledig, vil du se den sammen med meg neste torsdag? '

  Eller hvis ingenting virkelig skilte seg ut (er du sikker på at du vil dra på en annen date?), Takk ham for en hyggelig tid og foreslå noe dere to kan gjøre i fremtiden.

  'Skal jeg sende ham sms?' er ikke det eneste spørsmålet du vil stille når det gjelder dating. Alle svarene på dine brennende spørsmål, her:

  3. Vil du spørre ham ut?

  Alt sammen nå: Tekst til ham! Send en tekst til ham! Send en tekst til ham!

  Hvordan du spør ham ut er helt opp til deg, sier Beverly Palmer, PhD, klinisk psykolog, professor emeritus ved California State University, Dominguez Hills, og forfatter av Kjærlighet avmystifisert . For noen kan det føles mer behagelig å spørre noen ansikt til ansikt — igjen, på grunn av kroppsspråket du kan kaste inn der for å krydre øyeblikket.

  Relaterte historier

  Men hvis det er mer din hastighet å gjøre et trekk digitalt, fortell ham at du har vært interessert i å tilbringe en-til-en-tid med ham, og at du lurte på når han hadde litt ledig tid til å ta en drink. Når han sier ja (for hvem vil ikke gå ut med deg?) Foreslår du et sted og et sted og låser det inne.

  Hvis han er en taper og sier nei ... vel, skjønte du ikke å miste noe, uansett. La det svi et øyeblikk ... så videre til neste.

  4. Har du allerede sendt en sms til ham i dag?

   I så fall, put. Ned. Din. Telefon. Nå.

   Med mindre dere to smiler mye frem og tilbake og regelmessig spammer hverandre med morsomme tweets du kommer over i løpet av dagen, er det ingen grunn til å sende tekst etter tekst.

   Spector har det bra med en dobbel tekst noen ganger, men hvis du allerede har sendt mange tekster som ikke har blitt besvart, er han sannsynligvis opptatt og har ikke sett dem, han har sett dem og har ikke hatt sjansen til å svare ennå, eller han har ingen intensjon om å svare deg i det hele tatt. Uansett er dette den perfekte muligheten til å ta et hint, sier Spector, og trekke seg litt tilbake.

   Hun sier ikke at du ALDRI kan sende flere meldinger til denne personen, men en lang rekke tekster kan føles overveldende, spesielt hvis du bare blir kjent. I stedet, sier hun, hold deg til en melding om gangen og lett dem inn i dine tekstvaner slik du vil lette inn i andre deler av forholdet.

   Relatert historie

   Husk at et lite mysterium på slutten din også er en god ting. Folk synes det er attraktivt å vite at du har andre ting i livet ditt som ikke har noe med dem å gjøre. Teksting hele dagen gjør de (sexy!) Mystiske vibene veldig tøffe, om ikke umulige, å legge ut der.

   Hvis du har en sterk trang til å sende noen til en morsom meme du nettopp har rullet forbi, send den til moren din.

   5. Sendte han deg tekst først?

   Da er det helt opp til deg å svare.

   Hvis du nylig gikk på en date med ham, må du lure Skal jeg sende ham sms? , du er sannsynligvis på gjerdet om hvordan du har det. Så ta litt tid og tenk på svaret ditt. Hvis du er villig til å gi den en gang til etter et slag, svarer du - men hvis du tenker at du til slutt vil ende opp med å spøke ham, så fortell ham at du ikke er interessert.

   Hvis du får sommerfugler à syvende klasse, får du en tekst fra ham, baby, hvis du får en tekst fra ham.

   Profftips: Han sms'et deg, så du vet allerede at han er interessert. Fra dette punktet av,ikke tenk på ting. Du TRENGER ikke å vente i 10 minutter eller 20 eller 22 (så det virker ikke som om du teller). Ta opp ting som skjer i livet ditt - nyere musikk du nettopp har oppdaget, en kul speakeasy bar du har ønsket å sjekke ut - og la samtalen flyte.

   6. Har han spøkt deg?

    Jente, sier jeg tilspøk ham med en gang, men det er bare meg som er smålig.

    Spector, proffen i denne situasjonen, sier å føle det selv. Hvis teksten hans er en forklaring på hvorfor han har vært MIA, og du har lyst til å høre ham ut, gjør du det og skriver ham tilbake. Men hvis du er lei, og ikke virkelig bryr deg om hvor han har vært, kan du gjerne fortelle ham at du ikke føler ham lenger, eller slett teksten uten å svare og gå videre.

    Relatert historie

    Hvis han ikke gir en forklaring på radiostilleheten, og treffer deg med 'Hei, det har gått en stund. Hva har du holdt på med? ” og hans fravær virkelig kom under huden din, kan du spørre ham hvor TF han har vært (men kanskje litt mindre aggressivt). Derfra bestemmer du om det er verdt å fortsette samtalen. Din er dyrebar, og det er ingen grunn til å kaste bort den på en skitten tekst (eller verre, skurk fyr).

    7. Er det en helg eller en ukedag?

     Hverdagstekstene dine kan være like uformelle som helgetekstene, men la oss innse det, helgetekster har en tendens til å være litt mer flørtende. Tross alt har du ikke forpliktelser som å jobbe for å møte peepene i livet ditt.

     Som sådan har sending av en helgtekst mye mer potensiale til å føre til en date eller få personen til å bli med deg og vennene dine i brunsj. Hvis det er det du vil, er det sannsynligvis grepet å sende tekst fra fredag ​​til søndag. Bare ikke glem regel nr. 1: Ikke fyll tekst som du vil angre på når du er edru.

     På baksiden, mens helgetekster kan føre til mye ønsket personlig tid, kan det hende at de ikke alltid blir godt mottatt, sier Palmer. Noen vil kanskje at du skal sende dem uformelle tekster i løpet av uken, slik at de vet at du faktisk føler dem og ikke bare er interessert i en helgekobling. (Ja, menn kan være akkurat som deg.)

     8. Er det en stor begivenhet som skjer i livet hans?

      Å komme til ham for å ønske ham lykke til på en stor presentasjon han nevnte at han hadde et verk, er en fin ting å gjøre, og han vil nok sette pris på det. Selv om du bare har gått på noen få datoer, sier Palmer, ikke nøl med å sende ham et raskt notat. Det lar ham vite at du tenker på ham og holder deg frisk i tankene.

      Relatert historie

      Kanskje la ham starte den neste konferansen for å holde det mysteriet i gang (dating / teksting er veldig mye et katt-og-mus-spill, irriterende nok), men ikke bli overrasket om hans neste tekst handler om å se deg.

      9. SMSer du ham 'bare fordi?'

       Hvem vil ikke motta en tekst som sier 'Jeg savner deg', eller 'Denne sangen jeg hører på fikk meg til å tenke på deg?' Jeg skal innrømme at disse tekstene kan være litt søte, men selv om du ikke er i et fullstendig forhold, er det bare en fin tekst å sende og en fin tekst å motta - det vil gjøre fyren i livet ditt føler deg bra.

       Så hvis du har bestått regel nr. 3, så velg den ... med mindre de er eks.

       10. Er de eks?

       Vel, det endrer ting.

       Å være at du og denne personen ikke lenger er sammen, er nok teksting best reservert for øyeblikk når du trenger noe spesifikt og har et klart mål for å nå ut til dem, sier Palmer.

       Relatert historie

       Selv om dere fremdeles er single, og det ikke er noen risiko for å forstyrre deres nye partner eller din, kan du ta et øyeblikk, sette pris på sangen som minnet deg om dem et øyeblikk, og fortsett uten å slå dem opp om det.

       Du brøt sammen fordi du ikke passet bra, så gi ham den tiden han trenger for å fokusere på seg selv og utvikle nye relasjoner. (Og du gjør det samme, Jente.) I tillegg, sier Palmer, hvis du ikke har opprettholdt et vennlig forhold tidligere, er det en sjanse for at han vil ignorere teksten din, uansett.

       Imidlertid, hvis formålet med teksten din er spesifikk, må du snakke med ham om hunden du delte sammen, eller du trenger nummeret til bilmekanikeren som han hadde jobbet med bilen din, fortsett og send ham en tekst. Bare gjør det til en direkte melding og motstå å inkludere for mange hyggelige ting. (Jeg vet at det er vanskelig, men verdt det.)

       11. Er dette et nytt forhold?

        Når du blir offisiell, sier Palmer, vil du ha en viss følelse av S.O.s tekstpreferanser, og de vil ha en ganske god ide om deg. Så hvis du normalt vil sende ham noen tekster gjennom dagen, så fortsett det.

        “Måten par kommuniserer på, er spesifikk for menneskene i forholdet ... '

        'Måten par kommuniserer er spesifikk for menneskene i forholdet,' ifølge Palmer, 'og hvert forhold er litt annerledes.' Mennesker som har besittende eller usikre tendenser, vil kanskje motta både godmorgen- og godnatttekster selv på dager de ser hverandre, og andre vil kanskje synes all teksting er nedlatende. Det tryggeste er å gjøre det som føles riktig for deg mens du vurderer hva partneren din også vil motta.

        Og hvis du ikke er sikker, spør, sier Palmer. Ja, spørsmålet kan høres rart ut, men forholdet blir rart noen ganger. Prøv: “Hei, jeg sendte deg noen tekster i dag, og du var treg til å svare. Var de distraherende for deg på jobben? Foretrekker du at jeg holdt tekstene mine til det essensielle? ” Eller: 'Hei, jeg vil gjerne høre fra deg litt mer om dagen, bare så jeg vet at jeg har tankene dine.'

        12. Har du nylig kjempet?

         Dette gjelder mest sannsynlig folk som allerede er forbi det første dateringsfasen (hvis du har kommet inn i en tiff før tredje date, yikes ...). Og det er veldig avhengig av timing og delikat formulering, sier Spector.

         Selv om du har vært i et forhold en stund, er det best å vente til vannet mellom dere to har roet seg. På den måten vil dere begge være mer mottakelige for den andres forklaring på hvorfor dere ble såret.

         Så gjelder det å be om unnskyldning eller adressere argumentet på avstand. I disse tilfellene er en ansikt-til-ansikt-samtale det beste alternativet fordi du har ekstra bonuser for bevegelser og ansiktsuttrykk for å få poenget ditt (for ikke å nevne, få en bedre lesing om deres reaksjon).

         Det er skjønnheten i en tekst ... Du kan ta deg tid til å kuratere det perfekte svaret.

         Men hvis du er bekymret for at diskusjonen eskalererinn i et annet argument, Sier Spector at det er greit å sende tekstmeldinger. Bare velg ordene dine nøye. Det er skjønnheten i en tekst ... Du kan ta deg tid til å kuratere det perfekte svaret.

         Tekstformelen hennes etter argumentet? Forklar først hva som gjorde deg opprørt, og ta deretter eierskap for din del i argumentasjonen, sier hun. Prøv noe sånt som dette: “Om den kampen i går ... Jeg hadde en tøff tid med vitsen du lagde. Jeg syntes ikke det var morsomt, og det gjorde vondt. Jeg beklager imidlertid at jeg hevet stemmen min. '

         13. Trenger du å lufte?

          'Det er ingen skade å ønske å få noe ut av brystet,' sier Palmer. Hvis du er opprørt over noe, er grepet å alltid uttrykke hvordan du har det - når du har fått sjansen til å organisere tankene dine. Men forvent ikke svar, legger hun til.

          Dette er en flott mulighet til å måle hvor du står sammen med noen, sier Palmer. Svaret deres vil fortelle deg alt du trenger å vite om hvor alvorlig de tar følelsene dine. Hvis de svarer, ta det du har skrevet til hjertet, og vil jobbe med ting, flott.

          Men hvis de ser bort fra det du sier eller ignorerer deg rett, trenger du sannsynligvis ikke å bruke mer tid på å sende en sms til dem i det hele tatt.

          14. Vil du vite om dette forholdet går lenger?

           Det er ingenting galt med å fortelle noen hvordan du føler deg over tekst og uttrykke at du ser forbindelsen utvikle seg til noe mer, som et eksklusivt forhold Palmer sier. Hvis han har det på samme måte, vil han sende deg en tekstmelding og si det.

           Relatert historie

           Når du først har sagt: 'Jeg er veldig glad i deg,' vil ballen være i banen hans. Det betyr at du kanskje ikke får svar hvis han lett er redd.

           Og mens det suger, vil du ikke være sammen med en person som ikke engang kan håndtere en seriøs konvo via tekst. Tillit.