13 sommerleggings som er komfortable og lette nok til dine svetteste treningsøkter

par grå leggings med fargerik bakgrunn Christine Giordano

Enten du er en HIIT, yoga eller Pilates entusiast,treningsmotivasjonkan være alvorlig vanskelig å mønstre om sommeren. Varmen. Fuktigheten. Svetteperlene som utvikler seg fra bare å krysse gaten. Legg til ideen om leggings og gah !

Men fordi shorts ( sykling ,løping) er ikke alles favoritt, pustende treningsbukser er det nøkkel for å ha en aktiv sommer. 'Det siste du vil ha på de varme, fuktige dagene er ikke-pustende leggings,' sier Hannah Deely, senior markedsredaktør for Hearst Women's Fashion Group. ' Du vil være fokusert på den ekstra kroppsvarmen i stedet for treningen din. '

Heldigvis for dine overopphetede ben, gjør tights laget av lett og pustende stoff med fukttransporterende teknologi en verden av forskjell i varmen og kan faktisk få deg til å føle deg kjøligere enn du ville gjort med bare ben.Pluss, til tross for deres 'andrehud' -følelse, gir leggings laget av disse stoffene også flerveis stretch og komprimering . På denne måten høster du ytelsesfordeler uten å ta fyr.

En annen ting du bør vurdere? Design. Leggings med mange sømmer kan skape gnagsår, sier Deeley. I stedet er glatte, sømløse silhuetter med laserskåret design best hvis du ønsker et moteøyeblikk.

Utstyr aktivtidsskuffen din for å håndtere årets hotteste treningsøkt med disse 13 par sommertreningsbuksene, fra trenerprøvd til internettopplevelser.


1. All Access Center Stage Legging

Center Stage LeggingAll tilgang bandier.com$ 64,00

For kjendistrener Megan Roup , og grunnlegger av dansekardio- og skulptur-treningsmetoden The Sculpt Society , det er ingen bedre sommerbukser enn All Access Center Stage-leggings. 'Jeg elsker at disse leggings er tynne, men har et kompresjonsmateriale som hjelper deg til å føle deg trukket inn på de riktige stedene,' sier Roup. (Hun elsker at det tykke linningen forblir satt under alle hennes skulptur- og dansekardiosekvenser.)


2. Lululemon Fast and Free High-Rise Tight

Rask og gratis høyhevet tetthetLululemon lululemon.com$ 128,00

`` Det er veldig viktig at leggingsene mine passer bra, ikke bare for estetikk, men for ytelse, '' sier Latoya Julce , en instruktør ved dansekardiostudio 305 Trening . 'Jeg sverger til noe Lululemon da kvaliteten og levetiden til materialet aldri skuffer meg.'

Med en knapt der følelse og rikelig med funksjonalitet (inkludert side-drop-in og diskrete lommer i linningen), har dette paret merkets ultralette Nulux-stoff, som er ideelt for treningsøkter der du alvor svette.


3. FP Movement Good Karma Legging

High-Rise 7/8-lengde Good Karma LeggingsFP Bevegelse freepeople.com$ 78,00

Hvis sommerens svette involverer Pilates eller yoga, er disse noe for deg. '[Dette er] min treningsøkt for sommeren,' sier Lia bartha , grunnlegger av B Metoden . 'De er supermyke og lette med pustende hull langs baksiden for å frigjøre varme. De har også SPF 30 UV-beskyttelse og kommer i så mange vakre farger! ' legger hun til.


4. Alo High-Waist Airbrush Legging

7/8 High-Waist Airbrush LeggingAlo Yoga aloyoga.com$ 62,00

Shantani Mo malm, en instruktør for Ren Barre GO , mener dette paret hennes må-ha for sommeren. 'Materialet klikker perfekt tilbake, så du føler deg alltid bra i dem,' sier hun. 'Jeg har fremdeles leggings fra det første året jeg lærte, og de fortsatt se helt ny ut sju år senere. '

Disse leggingsene er tilgjengelige i full lengde og 7/8-lengde, og har flatlåste sømmer (og ingen sidesømmer i det hele tatt!) For å redusere gnagsår i varmt vær.


5. Utover Yoga Heather Rib High-Waisted Midi Legging

Heather Rib High-Waisted Midi LeggingUtover Yoga beyondyoga.com$ 84,99

Amanda Freeman , grunnleggeren og administrerende direktør for SLT og Strekk * d , sverger at disse leggings er de eneste i full lengde hun vil ha på seg i varmt vær. Hva gjør dem så gode? Ribbet ytelse stoff. 'De er lette og så perfekte for varme temperaturer,' sier hun.


6. Girlfriend Collective Compressive High-Rise Legging

Midnight Compressive High-Rise LeggingKjærestekollektivet kjæreste.com$ 58,00

Fra høyintensive kretsløp til fjellklatring og gjenopprettende yoga, er disse leggings (som har fireveis stretch og kompresjonsstoff laget av resirkulerte vannflasker) en favoritt av Marcia Meade , Pilates instruktør på. 'Jeg ser etter at leggingsene mine er lette og pustende,' sier hun. 'Girlfriend Collective er fantastisk til å spikre disse punktene. Ikke bare [det], men passformen lar meg løpe rundt i byen selv etter treningen. Snakk om å leve ditt beste svetteliv. '


7. Michi Stardust Crop Legging

Stardust Crop LeggingMichi michiny.com$ 125,00 HANDLE NÅ

'De tingene jeg legger mest vekt på i treningsbuksene mine er linning og grep rundt leggene mine,' sier Jess King , sykkelinstruktør kl Platoon . `` Jeg liker at leggingsene mine har et mykt, tykt, midterste linning som ikke vil skjære seg i sidene mine eller innvendig sømme uhensiktsmessig eller rulle over når jeg beveger meg. '' Disse leggings krysser av for alle boksene hennes, BTW. De åtteveis stretch, fuktighetssugende stoffet og meshpanelene gir rikelig med luftstrøm.


8. Outdoor Voices TechSweat 7/8 Flex Leggings

UtestemmerTechSweat 7/8 Flex LeggingsUtestemmer utendørsvoices.com$ 88,00

For enhver varm trening, elsker Deely den fuktighetsgivende magien til Outdoor Voices 'TeachSweat-stoff. Flex-leggings, som kommer i alle slags lyse farger, er en av hennes favoritter. 'De har aldri falt ned og føler seg som en drøm,' sier hun. Ikke la deg snuble av stoffets litt tykkere utseende; kjøleeffekten er ekte .


9. Husk Vamp Tight

Vamp TightAlala alalastyle.com$ 115,00

Sommeren er sesongen for å ha på seg hvitt, ikke sant? Disse optiske strømpebuksene er silkemyke å ta på .. men har dobbeltlags øvre paneler foran og bak for legitim dekning. Selv med de doble lagene, er sømmen designet for å være 'fri for kafe' (velsigne!), Og de er super lette, men fremdeles støttende. (De er ferdig med kraftnett i linningen for ekstra pusteevne.


10. Varley Figueroa Leggings

Figueroa LeggingsVarley varley.com$ 77,00 HANDLE NÅ

Laget av et fukttransporterende og raskt tørr Letelux-materiale som er utrolig mykt, her er et par leggings som har fireveis stretch, sidelommer (for små ting) og en laserskåret kant. Hva mer: Reflekterende detaljer på underbena holder deg trygg hvis du svetter etter at solen går ned for å slå noe av varmen.


11. Athleta Salutation Stash Pocket II 7/8 Tight

Salutation Stash Pocket II 7/8 Tightatlet athleta.gap.com$ 98,00

Disse 7/8-lengde strømpebuksene har alt du trenger i løpet av en sommer trening legging: De er hurtigtørkende, fukttransporterende og sprø pustende. I tillegg har de en UPF 50+ vurdering (for å beskytte huden din på solfylte dager).


12. Ultracor Iris Leggings

Iris LeggingUltracor ultracor.com$ 180,00

Hva gjør disse ytelsestrømpebuksene helt klart sommerverdig er at de er laget av en bindingsteknologi som skaper et sømløst utseende og følelse (les: ingen gnagsår). Den har også subtile laserskårne detaljer. Hei, luftstrøm! Å, og så er det det innebygde undertøyet? På denne måten kan du minimere unødvendige lag og unngå svetteoppbygging under hele treningen.


13. Lululemon Align Pant

Align Pant 25 'Lululemon corepoweryoga.com$ 98,00

Christie Klach fra CorePower Y oga hevder disse som sin tur i sommervarmen. (FYI, de er laget av det samme lette Nulux-stoffet som det andre Lulus på denne listen.) 'Jeg foretrekker å bruke leggings over shorts når jeg trener (selv om sommeren), og materialet i disse leggingsene er så pustende , Sier Klach. 'De frigjør varmen kroppen min bygger gjennom en treningsøkt. For ikke å nevne, de er supermyke, kommer i veldig morsomme farger og utskrifter, og jeg kan slappe av i dem like mye som å trene i dem. ' Hva mer kan du be om?