12 dating tips som vil forandre kjærlighetslivet ditt

 , 1av 13

Ekte snakk: Dating er noen ganger vanskeligere enn det burde være. Etter utallige middager og drikke kan det være fristende å kaste inn håndkleet og trekke seg om netter for alltid å se Netflix alene i sengen din. Men når dating er gjort riktig, kan det være fantastisk, og de gode datoene fører ofte til gode forhold. Så tenk på dette som din dating-spillbok, med all informasjonen du trenger for å overleve første date og sørg for at det er en annen.

Gå utover baren , toav 13Gå utover baren

Visst, du kan møte livets kjærlighet mens du nipper til gin og tonics, men ville det ikke være mye kulere å sidu møttes på et gjørme løp? Du vet aldri hvor du skal møte neste person du dater, så hvis du bare ser på ett sted (som den baren der du er vanlig), går du glipp av mange mulige partnere. Vi kjenner mange par som har møttes mens de står i kø ved matbutikken, en målparkering, til og med ennaken reality show. Takeaway? Kjærlighet kan dukke opp hvor som helst, så kom deg ut og hold øynene åpne.

La vennene dine sette deg opp , 3av 13La vennene dine sette deg opp

Ingen elsker deg, akkurat som vennene dine, så la dem sette deg sammen med noen de kan stå for. 'Det er bedre for enslige å møtes gjennom venner, for det er en fortrolighet og trøst som følger med det,' sier atferdsforsker Christie Hartman, Ph.D. 'En venn som setter deg opp betyr at fyren blir' undersøkt 'til en viss grad.' Såla dem spille matchmaker—Men først, legg noen regler. Gjør det klart på forhånd at måten datoen går på er ikke en refleksjon over vennen din, eller deg eller fyren. Hei, noen ganger er kjemi der, og noen ganger er det ikke. Så med mindre vennen din er Patti Stanger, må du minne henne på at det er ingen feil hvis dette går veldig galt. (Men hvis det går helt riktig, bør du nok kjøpe henne en drink).Vurder å date vennene dine , 4av 13Vurder å date vennene dine

Begrepet'vennesone'bør forvises - delvis fordi vennene dine noen ganger kan lage de beste datoene. Tenk på det: Noen du allerede er venner med, vil sannsynligvis ha lignende verdier, kjenne bakgrunnen din og familien din, og få deg til å føle deg veldig komfortabel med dem. I tillegg til,vennskap er grunnlaget for ethvert forhold, så å ha det obligasjonen etablert kan være nøkkelen, sier forholdsekspert Jane Greer, Ph.D., forfatter av Hva med meg? Stopp egoisme fra å ødelegge forholdet ditt .

Velg riktig datingside , 5av 13Velg riktig datingside

Internett er en vakker ting: Det ga oss Twitter, kattevideoer, Oransje er den nye sort , og nå kan det gi deg kjærlighet. Men når du er klar til å ta steget inn i online dating, hvordan bestemmer du hvilket nettsted du vil registrere deg for? Vi fant et praktisk jukseark fra den digitale matchmakeren Julie Spira, som ga ossnedturen på 12 populære datingsider. Tenk på hva det er du vil ha ut av en online datingopplevelse — En oppkobling? En kjæreste? Et ekteskap? —Derfor velger du nettstedet som samsvarer med dine interesser, slik at du ikke bare kaster bort tiden din online (det er det kattevideoene er til).

Fokus på førsteinntrykk , 6av 13Fokus på førsteinntrykk

Første datoer kan være overveldende, så effektiviser fokuset ditt til å få de første øyeblikkene til å telle.Det tar bare 12 minutterfor at du skal bestemme om du er interessert i den andre personen (og for dem å bestemme om de graver deg), så ta med A-spillet ditt det øyeblikket du ankommer. For å få et fantastisk førsteinntrykk, ta øyekontakt, smil og fokuser på det han sier, ifølge Susan RoAne, forfatter av Hvordan jobbe et rom: Den ultimate guiden for å opprette varige forbindelser - personlig og online . Og ikke glem å sjekke inn med deg selv også! Du kan være så fokusert på å lage et feilfritt førsteinntrykk at du glemmer å spørre deg selv om du er interessert i den andre personen.

Don , 7av 13Ikke spill det kult på en date

Vi har alle blitt fortalt at gutta elsker jakten, men ifølge forskning er det ikke akkurat sant. En studie viste at menn er detmer tiltrukket av lydhøre kvinner, og kvinner som var snille og varme rett utenfor balltre. Det betyr ikke at du er ivrig - du trenger ikke le av vitsene hans hvis de ikke er morsomme - men det er absolutt OK å svare på teksten i tide, eller fortelle ham hvor mye moro du har. Å være snill er definitivt en tur på, så glem det du har blitt fortalt om å spille det iskaldt.

Unngå oversharing , 8av 13Unngå oversharing

Ord-oppkast skjer, men en måte å tankere en første date er å innrømme hvor lenge du brukte Google på å forfølge ham eller ved et uhell blurt ut, 'Woah, du ser ut som eksen min!' Sensurveggene kan komme ned etter litt, men prøv å gjøre detunngå disse vanskelige kommentarenepå en første date, eller vi antar at det ikke blir en annen.

Vær oppmerksom på HVORDAN dere snakker med hverandre , 9av 13Vær oppmerksom på HVORDAN dere snakker med hverandre

Det er mer enn bare det du sier - det er hvordan du sier det. En studie viste detnår menn snakker med en kvinne, synes de er attraktive, de har en tendens til å variere vokalhøyde fra høye til lave toner (på en syngende måte). Hvis du ønsker å analysere det langsiktige potensialet, må du være oppmerksom på hvilke ord du begge bruker. En annen studie antydet detmennesker som bruker de samme funksjonsordene(kanskje dere begge sier 'ganske' og 'tonn' mye) er det mer sannsynlig at de kobles sammen og blir sammen.

Følg blikket deres , 10av 13Følg blikket deres

Er det kjærlighet ved første øyekast? Det kommer an på hvor øyenkulene deres lander. Forskning antyder at når noen føler en romantisk forbindelse, hans eller henneblikket har en tendens til å somle på ansiktet til den andre personen. Når de bare føler seksuell lyst, har øynene en tendens til å vandre rundt kroppens kropp. Følg neste blikk på neste date du er på. Hvis han stirrer inn i øynene dine hele natten, er det en god sjanse for at han er det egentlig intil deg.

Don , elleveav 13Ikke la vennene dine ødelegge stemningen din

Det er viktig å få vennenes (og familiens) mening om din nye skjønnhet, men hvis du spør for tidlig, kan det fargelegge dine egne følelser. En studie viste at når meningene ble innrammet annerledes - sa at 'syv av ti' personer likte datoen din, mot 'tre av ti' personer gjorde ikke det liker han-det kan alvorlig påvirke vår egen evaluering. Så du vil kanskje unngå å be om en ytre mening til du har fått sjansen til å lage en selv.

Hvis du , 12av 13Hvis du ikke er i ham, gå videre

Det er totalt bortkastet tid å date noen du bare ikke er interessert i. Vær realistisk med deg selv: Er du flau over å kalle ham din 'kjæreste'? Har han møtt vennene dine? Vil du helst se på Netflix enn å snakke med ham? Er du bare med ham i frykt for å være singel? Disse er alle brategn på at du bare ikke er så inn i ham, og du bør få ro ut av dette forholdet. Stol på oss,å være singel er vei bedre enn å være i et skittent forhold.

Hvis du først ikke lykkes? Prøv, prøv igjen , 1. 3av 13Hvis du først ikke lykkes? Prøv, prøv igjen

Vi hørte om en kvinne somforpliktet til å gå på 100 datoer i sommersom en måte å lære mer om seg selv, og hva hun vil ha i en partner. Selv om vi ikke tror du nødvendigvis trenger å gjøre en dating-maraton, er det ofte viktig å bare komme seg ut der - spesielt hvis du føler at du er i et spor. Så når datoen din går galt, eller det forholdet viser seg å være en dud, ikke gi opp. Din neste fantastiske date kan være rett rundt hjørnet.

Neste13 søte, søte, utrolig romantiske forlovelseshistorier