10 ting jeg skulle ønske jeg kunne fortelle meg selv på 18 år

10 ting jeg skulle ønske jeg kunne fortelle meg selv på 18 år 1

Jeg skrev nylig om noen av måtene Jeg var faktisk klokere da jeg var 18 enn da jeg visstnok vokste opp . Men ikke la deg lure, det var mange ting jeg gjerne vil gå tilbake og fortelle den bekymringsløse 18-åringen. Jeg kan sikkert komme opp med 100, men siden jeg faktisk ikke snakker til mitt 18 år gamle jeg, holder jeg meg til 10. Det gjør meg bare dobbelt så tåpelig som 18-åring som jeg var klok, og jeg er komfortabel med det.

  1. Du er så vakker. Jeg var en pinlig tenåring. Jeg slo 5'7 klokken 11 og fikk litt valpefett omtrent samtidig, noe som fikk meg til å føle meg som en tømmerbjørn ved siden av mine små, magre søte venner. Selvbildet jeg dannet, ble liggende lenge etter at fakta ikke lenger støttet det. Som 18-åring trodde jeg fortsatt ærlig at jeg var den stygge vennen, og nå, når jeg ser tilbake på bilder av meg selv med vennene mine, ser jeg en ung vakker jente omgitt av unge vakre jenter. Vi var alle så unge og pene, og jeg vedder på at ingen av oss visste det.
  2. 115 er ikke en realistisk målvekt for en normal 5'8 jente. Modellene var kortere da, noe som faktisk ikke var bra for meg. Hvis de hadde sett ut som 6'0 Elle Macpherson, som kom med bare noen år senere, ville jeg umiddelbart ansett det utseendet som uoppnåelig og ikke engang prøvd, men Christie Brinkley er 5'9 og så det ut som hun prøvde å se ut, kl. tiden, som et rimelig mål. Jeg hadde bilder av henne over hele veggen og prøvde regelmessig å få modellvekten, men kroppen min ville ikke gå så lavt. Jeg har en ganske atletisk kropp og det er ikke en rimelig vekt for meg. Jeg veide for guds skyld 125 og trodde livet mitt ville være perfekt hvis jeg bare gikk ned 10 kilo til.
  3. Lær å lage mat og spise sunt. I mitt siste innlegg , Jeg snakket om min skyldfrie spising, og jeg ville ikke endre det for verden, men sannheten er at jeg stort sett spiste som dritt til langt opp i 40-årene. Oppdratt av en tradisjonell sørlandsk kokk som mente at en grønnsak ikke ble tilberedt før den hadde blitt kokt så lenge at den hang slapp og underdanig over gaffelen din, trodde jeg feilaktig at de fleste grønnsakene var blide og ekle (og riktig trodde at stekt kylling ble oppfunnet av Gud for å vis oss at vi var elsket.) Det tok meg år å trene opp smaksløkene mine og lære å lage mat som stekte rosenkål (også oppfunnet av Herren, viser det seg.) Jeg ville elsket å ha fått et hopp på det. prosess.
  4. Spar 10 % av lønnsslippen din og ikke rør den. Jeg snakket også i mitt siste innlegg om gledene ved å være blakk fordi du brukte all lønnen din på den fantastiske konserten. Vel, jeg kjenner også smerten med den ødelagte bilen som du ikke har penger til å fikse. Og elendigheten med kredittkortgjelden som du ikke kan betale ned. Og misunnelsen når vennene dine begynner å kjøpe hus og du fortsatt bor i en drittleilighet. Moderasjon er en god ting, folkens.
  5. Ikke la andre definere deg. Jeg var mine foreldres datter, men jeg trengte ikke å leve livet mitt i henhold til deres forventninger. Eller i henhold til forventningene til noen av de mange menneskene i livet mitt på den tiden som trodde de visste hva som var best for meg. Jeg visste ærlig talt ikke dette da, og dette er min største anger.
  6. Finn ut hva du vil . Hvorfor skulle jeg bry meg med å tenke på hva jeg vil ha ut av livet når visjonen om hvordan livet mitt skulle være syntes å være så tydelig for de andre menneskene rundt meg? Men kanskje hvis jeg hadde brukt litt mer tid på å tenke på akkurat hva jeg ville ha ut av livet uten å filtrere det gjennom øynene til menneskene rundt meg, ville jeg hatt mer styrke til å følge min egen vei.
  7. Slutt å bry deg så mye om andre mennesker, tenk på deg, men begynn å bry deg mer om andre mennesker. Når jeg snakket med en annen person, tenkte jeg bare på hva den personen tenkte om meg. Liker de håret mitt? Synes de jeg er feit? Er jeg vittig? Liker de meg? Det var ikke før jeg ble mye eldre at jeg noen gang tok meg tid til å virkelig se på personen jeg snakket med og lurte på om de hadde det vondt eller om de hadde det gøy eller hvordan dagen deres hadde vært. I det øyeblikket jeg begynte å gjøre ble samtalene mine så mye rikere og tilfredsstillende.
  8. Du er aldri for gammel til å prøve noe nytt, og du er definitivt ikke 18! I mitt siste år på videregående tok jeg Begynnende Ballett-timer med vennen min, men sluttet fordi jeg trodde det var for sent for meg. Og jeg antar at det var for sent for meg å drømme om å bli Misty Copeland. Men sannheten er at jeg sluttet med ballett fordi det var ubehagelig og vanskelig, og jeg likte ikke å føle meg dårlig på noe. Takk Gud for at jeg har kommet over det; Jeg er heldigvis dårlig på mange ting nå.
  9. Bruk bikini. I min levetid har jeg eid nøyaktig to bikinier. En gang, da jeg faktisk nådde 115 i omtrent to uker en sommer og en gang i 40-årene da jeg hadde en jævla deg, skal jeg endelig ha på meg et bikini-øyeblikk. Hvis jeg kunne gjøre det om igjen, ville jeg bare brukt bikini. De er så mye enklere!
  10. Ikke permanent håret ditt. Hårpermanenter er den ultimate dårlige kjæresten. Hver gang du tror det kommer til å bli annerledes og denne gangen vil ting ordne seg, men det er aldri sant. Ikke tro på løgnen til permen.

Hva med deg? Hva vil du fortelle til ditt yngre jeg?