10 ting Happy Empty Nesters ikke gjør

Det er massevis av råd om ting du bør gjøre for å være lykkelig som en tom nester. Men det er ikke mye fokus på ting vi ikke bør gjøre hvis vi ønsker å være lykkelige og vellykkede tomme nesters. Her er en liste over 10 ting som glade tomme nesters gjør

Du er ikke dømt til å lide av tomt reir-syndrom! Du kan kanskje høre massevis av ideer om hva du skal gjøre for å være lykkelig i ditt tomme reir, men det er noen overraskende ting du ikke bør gjøre hvis du vil være glad når barna er voksne og har fløyet redet. Her er noen ting du ikke bør gjøre hvis du vil være glad når barna dine er voksne og forlatt hjemme.

10 ting Happy Empty Nesters Don

Jeg leste nylig boken 13 ting mentalt sterke mennesker ikke gjør: Ta tilbake kraften din, omfavn endring, møte frykten din og tren hjernen din for lykke og suksess av Amy Morin og elsket det. Fokus på sikkert, det er definitivt noen ting du bør gjøre, men det er også noen ting du bør ikke å gjøre var en ny måte for meg og fikk meg til å undersøke oppførselen min og innse at jeg helt og holdent gjør i det minste noen av disse tingene (jeg ser på deg, misliker andre menneskers suksess.)

Jeg begynte også å tenke på noen ting jeg nylig har hørt fra vennene mine som er andre tomme nesters – både positive og negative. Med barna nylig hjemme i ferien, kan huset noen ganger føles enda tommere i januar enn det gjorde i september, og derfor har vi snakket mer om hvordan det føles å være en tom nester.Det er massevis av råd om ting du bør gjøre for å være lykkelig som en tom nester. (Jeg har til og med min egen e-bok som jeg har laget om akkurat dette emnet.) Men det er ikke mye fokus på ting vi bør ikke gjøre hvis vi ønsker å være lykkelige og vellykkede tomme nesters.

[thrive_leads id=’6302′]

Med det i tankene har jeg satt sammen en liste over 10 ting somvennene mine gjør som vugger det tomme reiret ikke gjør . Ser noen av dem kjent ut?

1. De ønsker ikke at ting kunne forbli det samme

Hele målet med foreldreskap er å oppdra glade, selvforsynte unge voksne som er klare til å gå ut på egenhånd. Å ønske at ting kunne forbli det samme er bortkastet energi og hindrer deg i å feire suksessen din. Vennene mine som er de lykkeligste i sitt tomme rede, er de som forstår at barna som vokser opp og flytter bort er en del av livets naturlige utvikling.

10 ting Happy Empty Nesters Don

2. De benekter ikke følelsene sine

Uansett hvor glade vennene mine er og hvor stolte de er over at barna deres nå er unge voksne, innrømmer de lett at de savner barna sine og noen ganger føler seg litt triste og ensomme. Og selvfølgelig gjør de det! I 18 år har vi alle fokusert på å være en best mulig mamma; barna våre var den viktigste delen av livene våre. Nå som de ikke lenger er hjemme, kan huset føles litt tomt. Å slå deg selv opp fordi du tror du ikke burde være trist, vil bare gjøre ting verre.

10 ting Happy Empty Nesters Don

3. De sitter ikke og venter på den teksten eller telefonen

Å gå ut på egenhånd for første gang er spennende og altoppslukende. Hvordan kan du huske å ha kontakt med foreldrene dine når du har nye venner å henge med, nye steder å dra til og nye interesser å følge?

Jeg slet med dette først. En av sønnene mine tilbrakte sin 21-årsdag i New Orleans. Jeg sendte et Håp du har det bra! SMS dagen før bursdagen hans og gratulerer med 21-årsdagen! Håper alt går bra! på den faktiske dagen. Jeg hørte ikke fra ham før den tredje dagen da jeg sendte teksten som lyder: Hvis jeg ikke hører fra deg innen middag, drar jeg fra jobb og kjører til New Orleans for å lete etter deg. Det fikk svar!

Da jeg var bittert ille ute med min stakkars sønn til en nær venn, fortalte hun meg om noen nyheter som var oppriktig sjokkerende for meg: alle barn gjør det, og det er faktisk ikke et tegn på at du mislyktes som forelder. Å sitte og bekymre deg fordi du ikke har hørt fra barnet ditt er en utmerket måte å gjøre deg selv gal på, og det er best å unngå.

10 ting Happy Empty Nesters Don

4. De tar ikke ting personlig

Barnet ditt kom hjem til ferien og etterlot seg et spor av skittentøy over gulvet, tok tak i nøklene og satte det med en venns hus? Vel, du kan gråte over respektløsheten, eller du kan innse at dette er normal oppførsel og fortsette dagen din og stole på at du vil se dem igjen når de trenger mat eller bensinpenger.

10 ting Happy Empty Nesters Don

5. De tåler ikke dritt

På den annen side bør virkelig respektløs eller hensynsløs oppførsel ikke tolereres av noen, selv om den ikke er personlig. Hvis det er et rom fullt av studenter i hiet ditt som høyt ser på en film, spiser pizza og roter, har du all rett til å gå ned og forklare med din argeste og mest ubehagelige stemme at NOEN MENNESKER må jobbe om morgenen og alle trenger å gå hjem eller legge seg AKKURAT NÅ. Ta det fra meg, du vil være en mye lykkeligere person om morgenen.

10 ting Happy Empty Nesters Don

6. De prøver ikke å løse barnas problemer

Jeg vedder på at hver enkelt av oss har brukt hele dagen på å bekymre seg for barnet sitt som gikk gråtende ut av døren bare for å komme hjem om kvelden til en sprudlende, spent gutt. Det er meningsløst å bekymre seg for problemer du ikke kan fikse. Og det er kontraproduktivt å prøve å fikse ting for barnet ditt. Å løse problemer for oss selv er hvordan vi alle vokser opp. En 25-åring som har mamma der for å fikse alle problemer, vokser til en 40-åring som ikke kan håndtere de mest grunnleggende problemene.

10 ting Happy Empty Nesters Don

7. De gjetter ikke barnets avgjørelser

Selvfølgelig, hvis du lar barnet ditt håndtere ting selv, vil det uunngåelig ta avgjørelser du ikke er enig i eller som angår deg. Datteren min er for tiden i Berlin sammen med en venn. Hun spurte meg ikke om hun kunne gå, hun fortalte meg at hun skulle reise. Hun strøk alle mine bekymringer og innvendinger til side. Og realistisk sett er oddsen veldig høye for at en av to ting vil skje: hun vil få en fantastisk tur som vil være et verdifullt minne for resten av livet hennes, ellers vil noe gå galt og hun får erfaring og selvtillit ved å håndtering.

Og ja, tro meg, jeg har tenkt på alle de virkelig mørke og forferdelige tingene som kan skje. Hva tror du jeg gjør når jeg spiller kabal klokken 02.00? Den rasjonelle meg vet imidlertid at en virkelig forferdelig ting kan skje hvor som helst, og jeg kan ikke beskytte henne med annet enn mine bønner. Jeg må la henne gjøre henne.

10 ting Happy Empty Nesters Don

8. De slår seg ikke opp

Var du en perfekt mor? var du ikke? Jeg er sjokkert! Jeg er sikker på, som meg, det er mange ting du ser tilbake på og angrer på. Men glade tomme nesters vet at vi ikke kan endre fortiden, og derfor er det meningsløst å piske oss selv over tingene vi gjorde eller ikke gjorde. I stedet kan vi bare strebe etter å gjøre det bedre og behandle oss selv med kjærlighet. I tillegg er det flott oppførsel å være modellering for barna dine, slik at de ikke vokser opp og slår seg selv opp over ting de ikke kan endre.

10 ting Happy Empty Nesters Don

9. De forsømmer ikke seg selv

Morskap er en tid for ofre: du gjør samkjøring når du heller vil se på TV, du står opp kl. 06.00 på en lørdag morgen for å komme til en fotballkamp, ​​du er på Target kjøpe plakat kl. 22.00. for å hjelpe til med å fullføre et nettopp husket prosjekt som skal neste dag. Det er utmattende.

Men de lykkeligste tomme nesterne vet at selvoppofrelsens tid er over og de prioriterer seg selv. De når ut til venner, de starter nye hobbyer eller tar opp gamle, de tar seg tid til trening. Dette er en tid for å fokusere på deg og de lykkeligste tomme nesterne gjør nettopp det.

10 ting Happy Empty Nesters Don

10. De lar ikke barna være i reiret for lenge

Det er ikke noe galt med å bo hjemme hos foreldrene dine. Det er en fin måte for en nyutdannet høyskoleutdannet å bygge opp sparepengene sine og betale ned eventuelle høyskolelån. Men vi har alle sett situasjoner der den kjærlige tingen å gjøre ville være å kreve at det voksne barnet forlater hjemmet og står på egne ben.

Hvis et voksent barn ikke leter etter arbeid, sparer penger eller bidrar til vedlikehold av huset, så vet en lykkelig tom nester at hun vil bli mye lykkeligere hvis den ungen er ute på egenhånd. Og det barnet vil bli mye lykkeligere når de har bevist for seg selv at de kan være selvforsynt.

Noen ganger er det å sparke barnet ditt ut den beste måten å forbedre forholdet ditt på og til slutt være en lykkelig tom nester.

[thrive_leads id=’6302′]

Fest nå på Pinterest

10 ting Happy Empty Nesters Don