10 probiotiske drinker som absolutt er verdt å prøve, ifølge ernæringseksperter

beste probiotiske drinker Jason Speakman

Å skrelle åpen beholder etter beholder med gresk yoghurt er ikke den eneste måten å få din probiotiske løsning. Den siste og beste måten å laste opp de gode tingene: probiotiske drinker.

Rask oppfriskning: Theprobiotikafinnes i disse drikkene (og andre matvarer som inneholder probiotika) er levende mikroorganismer som skal være bra for kroppen din. 'Disse bakteriene ligner på noen av bakteriestammene som lever i mage-tarmkanalen din,' forklarer diettist Scott Keatley, RD, eier av Keatley medisinsk ernæringsterapi .

Probiotika kan hjelpe kroppen din med å avverge en rekke forskjellige problemer, som diaré, forstoppelse, irritabel tarmsyndrom, eksem, gjærinfeksjoner og UTI, sier dieter Katherine Brooking, RD, of AppforHealth .Du vet allerede om kombucha (i utgangspunktet O.G. av probiotiske drikkevarer), men i disse dager har scenen med probiotiske drikker utvidet seg til å omfatte kefirer som ligner på yoghurt smoothies som er lett å drikke og glitrende bakteriepakket vann.

'Probiotika i drikkevarer kan komme fra gjæret meieri, som yoghurt eller kefir, eller gjærede grønnsaker,' sier Amy Gorin, RDN, eier av Amy Gorin Ernæring . 'Eller de kan legges til en drikke under produksjonen.'

Selv om forskjellige probiotiske stammer kan gi forskjellige potensielle fordeler, kan du ganske mye garantere at du gjør kroppen din noen slags bra når du nipper til en kvalitets probiotisk bevvy, sier Brooking.

Selv om forskningen ikke er klippet og tørr ennå, kan disse flytende probiotiske produktene faktisk hjelpefordøyelseog metabolsk helse, spesielt, legger hun til.

Enten du er en probiotisk proff eller ny i godbakteriespillet, kan disse 10 drikkene som støttes av ernæringsfysiolog, være verdt en slurk.

1 Ikke-fett probiotisk drikkbar yoghurt Siggi's amazon.com HANDLE NÅ

Brooking er en fan av Siggis drikkbare yoghurt fordi den er fullpakket med levende aktive kulturer, og tilbyr en milliard probiotika per porsjon. Åh, og det tilfeldigvis tilfredsstiller mer enn en tredjedel av det dagligekalsiumbehov og en god mengdeprotein.

I tillegg er selv de smakstilsette versjonene lavere påtilsatt sukkerspektrum, sier diettist Kelli Shallal, RD, fra Sulten hobby blogg. (De 10 gram sukkeret i dette valget kommer fra naturlig forekommende laktose.)

Per porsjon: 110 kalorier, 0 g fett (0 g lørdag), 20 g karbohydrater, 0 g fiber, 17 g sukker , 8 g protein

to Probiotisk drikkbar meierifri yoghurt Califia Farms amazon.com HANDLE NÅ

Califia Farms 'meierifrie probiotiske drikke er laget av mandel-, kokosnøtt- og havreyoghurt, og viser at probiotiske yoghurtdrikker ikke trenger å inkludere meieriprodukter. Brooking elsker Califia Farms smak (hun elsker jordbær, personlig) og fremhever at deres drikkbare yoghurt inneholder hele 10 milliarder levende, blomstrende aktive kulturer.

Per porsjon: 100 kalorier, 9 g fett (2,5 g mett), 4 g karbohydrater, 3 g fiber, 1 g sukker , 3 g protein

3 Organisk Kombucha GT-er amazon.com HANDLE NÅ

GT er i utgangspunktet overalt i disse dager - dagligvarebutikker, pokker, til og med bensinstasjoner. Den probiotiske, gjærede drikken er laget med svart te, gjær og sukker.

Per porsjon: 25 kalorier, 0 g fett (0 g lørdag), 6 g karbohydrater, 0 g fiber, 6 g sukker, 0 g protein

4 Eple cider eddik probiotisk drikke KeVita amazon.com HANDLE NÅ

Gjæret medeplecidereddikog en kefir-kultur, KeVitas søte terte drinker er smarte valg fordi de har lavere sukker (omtrent fire gram per porsjon) enn mange kullsyreholdige probiotiske drikker. Sødmen deres kommer fra ekte fruktjuice og stevia-bladekstrakt, som Shallal favoriserer overkunstige søtningsstoffer. 'Jeg liker at stevia er et planteekstrakt,' sier hun.

Per porsjon: 25 kalorier, 0 g fett (0 g lørdag), 5 g karbohydrater, 0 g fiber, 4 g sukker, 0 g protein

5 Gresk stil yoghurtdrink Chobani target.com HANDLE NÅ

'Dette er en av mine favoritt probiotiske drikker,' sier Gorin. Den er laget med lite fettgresk yogurtinneholder flere probiotiske stammer, og gir imponerende 10 gram protein. Selv om det er søtet med rørsukker, den inneholder også jordbær- og bananpuré.

Per porsjon: 140 kalorier, 4 g fett (2,5 g mett), 18 g karbohydrater, 1 g fiber, 15 g sukker, 10 g protein

6 Organisk Kombucha Health Ade amazon.com HANDLE NÅ

Selv om mengden sukker i sprudlende kombucha varierer fra merke til merke, holder Health Ade det rimelig, med bare noen få gram per porsjon (hovedsakelig fra fruktjuice). Shallal anbefaler denne til folk som ønsker å innlemme mer probiotika uten meieriet.

Per porsjon: 35 kalorier, 0 g fett (0 g lørdag), 7 g karbohydrater, 0 g fiber, 5 g sukker, 0 g protein

7 1% melkefett Aussie Kefir Høflighet Wallaby Organic wallabyyogurt.com HANDLE NÅ

Laget med gjæret melk, har kefir en mer smakfull smak enn tradisjonelle drikkbare yoghurt. Gorin anbefaler Wallabys kefirer fordi de har en litt mindre syrlig smak som kan gjøre dem mer velsmakende enn andre merker. Hvis du ikke liker det alene, anbefaler Gorin å bruke det som en base forsmoothies.

Per porsjon: 110 kalorier, 3 g fett (2 g mett), 12 g karbohydrater, 0 g fiber, 8 g sukker, 8 g protein

8 Organisk tarmskudd Farmhouse Culture amazon.com HANDLE NÅ

Ginger Beet Gut Shot fra Farmhouse Culture er laget med grønn kål, vann, rødbeter, ingefær og havsalt, og er en super ren kilde til gunstige bakterier. Merket presser bokstavelig talt bare gjærede grønnsaker, sier Gorin. Du kan slå det tilbake som et skudd, nippe til det sakte, eller lage som Gorin og blande det innhjemmelaget salatdressing.

Per porsjon: 10 kalorier, 0 g fett (0 g lørdag), 1 g karbohydrater, 0 g fiber,<1 g sugar, 0 g protein

9 Organisk probiotisk brus Obi organicsodapops.com HANDLE NÅ

Her er noe du ikke ser hver dag. Laget av probiotisk kefirvann, tar Obis probiotiske brus probiotiske drikker til neste nivå, sier Brooking. (En stor fordel med vannbaserte probiotiske drikker som disse over yoghurtbaserte drikker? De har vanligvis lavere kalorier og sukker.)

Per porsjon: 15 kalorier, 0 g fett (0 g lørdag), 5 g karbohydrater, 0 g fiber, 3 g sukker, 0 g protein

10 Wild Organic Probiotic Drink Skitten sujajuice.com HANDLE NÅ

Sujas probiotiske drikker er i utgangspunktet smaksatt vann som får et løft fra probiotika. Shallal liker at de bruker alle naturlige ingredienser, som sitronsaft og bærpulver. I tillegg, siden de får ekstra sødme fra stevia, holder de sukker og kalorier lave slik at du kan hydrere mednoe mer smakfullt enn vanlig vann. (Mange smaker tilbyr også en anstendig dose vitamin C.)

Per porsjon: 10 kalorier, 0 g fett (0 g lørdag), 3 g karbohydrater, 0 g fiber, 1 g sukker, 0 g protein