10 naturlige rettsmidler for overgangsaldersymptomer som virkelig fungerer i henhold til ekte kvinner

10 naturlige rettsmidler for overgangsaldersymptomer som virkelig fungerer i henhold til ekte kvinner 1

Disse naturlige rettsmidler for overgangsalder symptomer virkelig fungerer i henhold til ekte kvinner som har prøvd og anbefalt dem. Se hva ekte kvinner har å si om hvor effektive rettsmidler som Black Cohosh, Maca Root Powder, Diindolylmethane og Soy egentlig er, og hvilke kostholds- og livsstilsendringer som virkelig gir lindring.

Dette er en del av en pågående serie om Midlife Rambler, Ekte snakk om overgangsalder . For mange av oss (inkludert meg selv) forstår ikke helt hva som skjer og vet ikke hvor vi skal gå for å få nøyaktig informasjon. Jeg er ikke lege, og dette er ikke medisinsk råd, men jeg håper å kunne gi noe av informasjonen jeg skulle ønske jeg hadde visst da jeg gikk gjennom overgangsalderen og gi deg noen ressurser du kan sjekke ut hvis du vil lære mer.

Mer ekte snakk om overgangsalder

Hvordan elske kroppen din i overgangsalderen

Hvordan elske kroppen din i overgangsalderen

Alt du trenger å vite om hormonene dine under overgangsalder og perimenopause

Alt du trenger å vite om hormonene dine under overgangsalder og perimenopause

Din komplette guide til symptomene på overgangsalder og perimenopause

Din komplette guide til symptomene på overgangsalder og perimenopause

Hvordan gå ned i vekt etter overgangsalder: hvorfor du går opp i vekt og hvordan du kan gå ned i vekt

Hvordan gå ned i vekt etter overgangsalder: hvorfor du går opp i vekt og hvordan du kan gå ned i vekt

Vurderer du hormonbehandling? Her er fakta du trenger å vite

Vurderer du hormonbehandling? Her er fakta du trenger å vite

Jeg var i slutten av 40-årene da jeg først begynte å ha symptomer på overgangsalder, og i en stund var de egentlig ikke så ille, bare litt …. irriterende. Jeg våknet midt på natten og brant og klarte ikke raskt å sovne igjen, men jeg hadde ikke de typiske hetetoktene som jeg senere ble kjent med og elsket.Jeg diskuterte symptomene mine med legen min, og hun sa at jeg sannsynligvis ikke var en kandidat for hormonell erstatningsterapi ennå, og ga meg deretter en trykt utdeling av naturlige kosttilskudd som kunne hjelpe symptomene mine.

Jeg prøvde noen av forslagene hennes, men det eneste som ga meg noen lettelse i det hele tatt var å ta en Valerian supplement hver natt, og det ble ikke engang nevnt på utdelingsarkene! Valerian hjalp meg med å sove og så ut til å hjelpe med jeg kalte mine hete magier.

Til slutt sluttet valerianen å virke, hetetoktene mine ble til fulle hetetokter, og etter å ha konsultert legen min begynte jeg på hormonbehandling. ( Her er mitt innlegg om min erfaring .) Men jeg satte pris på Valerian mens den fungerte for meg.

Det er imidlertid problemet, er det ikke? Hver artikkel om naturlige kosttilskudd som skal brukes i overgangsalderen og overgangsalderen er omtrent like nyttig som den trykte utdelingen fra legen min – bare en liste over ting som kan hjelpe.

Det er derfor det kan være så nyttig å få ekte råd fra ekte kvinner som har vært der. Du kan høre fra kilden hva som hjalp og hvorfor. Så jeg forsket litt på Reddit for å se hva ekte kvinner sier hjalp dem. Her er en liste over hva jeg fant og litt nyttig informasjon.

Ikke alle midler vil fungere for overgangsaldersymptomene til hver kvinne! Og du vil gjøre din egen forskning og diskutere eventuelle alternativer med legen din. Denne listen er rett og slett for å gi deg et utgangspunkt for forskningen din. Sjekk alltid ut enhver anbefaling med legen din før du prøver den for å sikre at den ikke er skadelig og riktig for deg.

Nyttige kosttilskudd for naturlig overgangsaldersymptomlindring

1. Maca Root Powder

Naturlige rettsmidler for overgangsaldersymptomer - Maca Root Powder

Maca-planten dyrkes i Andesfjellene i Sentral-Peru og blir noen ganger referert til som peruansk ginseng. Den er svært næringsrik og relatert til brokkoli og andre korsblomstrede grønnsaker. Noen studier har faktisk støttet påstandene om at det kan bidra til å lindre symptomer på overgangsalder. Det tas vanligvis som et pulver, som folk legger til smoothies eller kaffe, men kan også være tilgjengelig som en kapsel eller pille.

Startet det for et par uker siden og hetetoktene mine er mye mer håndterbare + sexlysten min har kommet tilbake. Jeg dumper en spiseskje i en (keto-vennlig) smoothie nesten hver ettermiddag, og det ser virkelig ut til å fungere. Det er det eneste nye jeg har lagt til min ganske lange daglige diett (søvn, meditasjon, supps, yoga, IF, osv.)

HØYERE HARDERE RASKERE

For mer info: 9 fordeler med Maca Root (og potensielle bivirkninger)

2. Black Cohosh

10 naturlige rettsmidler for overgangsaldersymptomer som virkelig fungerer i henhold til ekte kvinner 2

Black Cohosh er en blomstrende urt, hjemmehørende i det østlige Nord-Amerika, som har blitt brukt i mange hundre år for å lindre menstruasjonsproblemer, fødselssmerter og overgangsaldersymptomer. Det er antas å redusere symptomer relatert til en reduksjon i østrogen (det er derfor det er nyttig å vite hva skjer med hormonene dine til enhver tid) og ser ut til å gi bare kortsiktig lindring. Imidlertid kan det være en gave fra himmelen for kvinnene som det gir lindring. Merk: flere kvinner nevnte at black cohosh økte alvorlighetsgraden og hyppigheten av migrene, så sjekk med legen din før du tar hvis du er utsatt for migrene.

Jeg begynte å ta Estroven maksimal styrke og hovedingrediensen er Cohash og en 10mg Melatonin, og det har vært en stor lettelse for meg.

Jenson 6

Jeg må anbefale black cohosh. Gjør din forskning for å sikre at den ikke kryssreagerer med medisinene dine eller påvirker tilstander du har negativt. Det var en gudegave for meg. Også!! Fiskeolje, tro det eller ei, har blitt kjent for å ha en positiv effekt på foreldre som roper på barna sine, så prøv det! Det hjelper på humøret mitt.

GETitOFFmeNOW

For mer info: Bruk og bivirkninger av black cohosh for overgangsalder

3. Jeg er isoflavoner

10 naturlige rettsmidler for overgangsaldersymptomer som virkelig fungerer i henhold til ekte kvinner 3

Soyamelk eller soyamelk og soyabønner på trebord.

Soyaisoflavoner er kjemikaliene i soyabønner som fungerer som en svakere form for østrogen i kroppen. Hvis du bruker soyaisoflavoner for å lindre symptomer på overgangsalder, vil du vanligvis bruke et soyatilskudd i stedet for å stole på å øke inntaket av soyabasert mat, rett og slett fordi det kan være for vanskelig å få nok soya konsekvent fra matkilder for å lindre symptomene fra overgangsalderen.

For mer info: Hjelper soya med overgangsaldersymptomer?

Soyaisoflavoner har virkelig hjulpet meg. Jeg var en så humørsyk tispe før. Jeg tar et supplement som heter Menopausestøtte laget av A Vogel . Hva kan jeg si, det har vært en mirakelarbeider for meg. Ingen flere humørsvingninger og ingen flere hetetokter! Gikk nesten tom forrige uke, så bestilte inn noen flere siden jeg er livredd for å være uten! Ønsker deg lykke til :)

LazyBeach

4. Diindolylmetan

To venninner som drikker te og snakker om hva som hjelper i overgangsalderen

Diindolylmetan genereres når kroppen bryter ned en forbindelse som finnes i korsblomstrede grønnsaker som brokkoli og grønnkål. (Hvis du husker, er maca-rot også en korsblomstret grønnsak, så la oss alle være sikre på å spise all brokkolien vår!) Diindolylmetan-tilskudd sies å hjelpe kroppen din med å metabolisere østrogen.

Det er ikke mye pålitelig informasjon om Diindolylmethane tilgjengelig og hvordan og hvorfor det fungerer. denne artikkelen ser ut til å forklare dagens tenkning om hvorfor det fungerer, men anekdotiske bevis tyder på at det, i det minste for noen kvinner, kan være nyttig.

For mer info: DIINDOLYLMETAN (DIM): DET HORMONREGULENDE TILLEGGET FOR AKNE, VEKT, BRYSTKREFT OG MER

Jeg har tatt det i nesten en måned. Jeg har hatt mindre søvnløshet, nattesvette og utbrudd. Vær forberedt, det kan gi deg hodepine de første par dagene og kan gjøre tissen din til en mørk farge, som når du spiser rødbeter. Gi det tid til å finne seg til rette.
Merket jeg bruker er Smoky Mountain Naturals . De sendte meg en pdf med all produktinformasjon oppført. Jeg er ikke sikker på hvorfor det endrer tissen din. Men det er oppført som en ufarlig bivirkning.

medeacroy9

Jeg tar det religiøst. Jeg er ikke sikker på om det er en placeboeffekt, men jeg føler virkelig at det hjelper med de vanvittige humørsvingningene og hetetoktene.

Janetsbreeze

Jeg har tatt det i litt over et år og har merket stor forskjell.

GSDLVR76

5. Wild Yam Cream

10 naturlige rettsmidler for overgangsaldersymptomer som virkelig fungerer i henhold til ekte kvinner 4

Wild yam krem ​​er avledet fra en uspiselig meksikansk yam. Denne yam inneholder et kjemikalie kalt diosgenin, som i et laboratorium omdannes til østrogen og DHEA. Det er ikke mye vitenskapelig bevis for å støtte bruken av ville yam kremer for å lette overgangsaldersymptomer, men noen kvinner sier at det hjelper.

For mer info: Hva er helsefordelene med vill yam?

Jeg kan ikke ta HRT fordi hormonene mine alltid har vært knallharde, og legene mine og jeg har lært å frykte å rote med dem på noen måte, så jeg er på det naturlige toget med deg. Jeg bruker en vill yam-krem som har hjulpet hetetoktene enormt.

SnakeoilSalg

6. Estrovera (urtetilskudd med rapontisk rabarbrarotekstrakt)

To kvinner som spiser lunsj og snakker om overgangsalder

Estrovera er merkenavnet til et kosttilskudd som inneholder rabarbraekstrakt. Mange kvinner sier at disse gir betydelig lindring fra hetetokter.

For mer info: Rabarbra kan avkjøle hetetokter

Estrovera er et flott produkt for hetetokter. Det er mer populært i Europa. Jeg brukte den i flere måneder, bestemte meg for å slutte, og hetetoktene kom tilbake etter omtrent en uke. Jeg tar også DHEA, så vel som progesteronkrem, men Estrovera virker spesifikk for hetetokter.

Sacca7

Kostholdsendringer som reduserte eller eliminerte overgangsaldersymptomer

7. Reduser eller eliminer alkohol

10 naturlige rettsmidler for overgangsaldersymptomer som virkelig fungerer i henhold til ekte kvinner 5

Når vi blir eldre, har kroppen en tendens til å være mer følsom for effekten av alkohol. Mange kvinner rapporterer at etter å ha kuttet ned eller kuttet ut alkohol, ble symptomene på overgangsalder betydelig redusert.

For mer info: Kan du drikke i overgangsalderen?

Jeg har ikke mye toleranse for alkohol lenger. Før kunne jeg drikke en flaske vin på en fredagskveld (sannsynligvis ikke en god idé, men uansett) og ha det bra etter en kaffe neste morgen. I disse dager, hvis jeg har et par briller, våkner jeg om natten med hjertet mitt rasende og flip-flopping over alt og det varer et par timer, så om morgenen føler jeg at jeg har vært på en helgebukker.

Dårlig fiolett

Jeg måtte gi opp å drikke 100%. Bakrusene fra en drink var ille nok, men så var angsten lammende. Etter noen uker med avholdenhet savnet jeg det ikke lenger. Nå ser jeg sprit og blir ikke engang litt fristet. Jeg har noen venner på samme alder som har de samme symptomene som jeg hadde, men som på en eller annen måte klarer seg gjennom det og fortsatt drikker. Velsign deres hjerter - jeg er for mye en tøs.

Høyere hardere raskere

8. Kutt ned (eller eliminer) raffinert sukker

10 naturlige rettsmidler for overgangsaldersymptomer som virkelig fungerer i henhold til ekte kvinner 6

Høyt blodsukker har vist seg å øke hetetokter hos kvinner, og raffinert sukker får blodsukkeret til å stige raskt. Å kutte langt ned eller til og med eliminere raffinert sukker kan gjøre underverker med menopausale symptomer. (Det har definitivt hjulpet meg.)

For mer info: Menopause diett: Hvordan det du spiser påvirker symptomene dine

Jeg har noen peri-menopausale symptomer – symptomer som du beskrev men ikke konsekvent – ​​og det er to ting som hjelper enormt – ren kost med lite tilsatt sukker (jeg har mye frukt) og søvn. Spesielt søvn. Gjør en stor forskjell for meg.

JustALittleNoodle

Å kutte ned på sukker hjalp virkelig til å bite meg og faren min. Ja, min far. Han hadde hormonbehandling for prostatakreft som undertrykte testosteronet og i utgangspunktet satte ham i overgangsalderen.
Så prøv å kutte ned på hvite karbohydrater og sukker inkludert alkohol. Det ser virkelig ut til å hjelpe, så mye at når jeg drikker alkohol nå, blir jeg sukkersvette.

Tispe bibliotekar

9. Gå lavkarbo

10 naturlige rettsmidler for overgangsaldersymptomer som virkelig fungerer i henhold til ekte kvinner 7

Menopause kan faktisk redusere insulinfølsomheten vår, noe som kan forverre hetetokter og andre overgangsaldersymptomer. Å redusere karbohydrater kan hjelpe kroppen din med å håndtere insulin bedre, og dermed forbedre overgangsalderen.

For mer info: Kan Keto-dietten hjelpe med overgangsalder?

Det som har hjulpet meg var å gå over til et ketogent kosthold. I løpet av en uke var hetetoktene borte. Jeg er nå lavkarbo og har det fortsatt bra. Kanskje verdt et forsøk. Keto påvirker hormonnivået ved å senke insulin. På en eller annen måte påvirket dette også de andre hormonene mine.

fordi 15

Alle mine perimenopause-symptomer har nesten forsvunnet siden jeg startet en keto-livsstil for 8 måneder siden. Ikke flere hetetokter og viktigst av alt, søvnløsheten min er borte og søvnmønsteret mitt er tilbake til det normale. Jeg gikk tilbake til å spise karbohydrater over jul og igjen i påsken, og symptomene mine kom tilbake begge gangene. Lavkarbo-livet har gitt mest lindring av mine overgangsaldersymptomer.

monkey_bean

10. CBD og marihuana

10 naturlige rettsmidler for overgangsaldersymptomer som virkelig fungerer i henhold til ekte kvinner 8

CBD-tilskudd og/eller marihuana var uten tvil de mest anbefalte produktene for å redusere symptomer på overgangsalder og overgangsalder.

Hvis du vil prøve marihuana for symptomene dine, må du bo i en stat hvor medisinsk marihuanabruk er lovlig.

CBD står for cannabidiol, en kjemisk forbindelse fra cannabisplanten som er atskilt fra dens mer kjente fetter, tetrahydrocannabinol (THC). I motsetning til THC, vil CBD ikke få deg høy, men kjemikaliet kan fremme en følelse av velvære og avslapning.

Noen CBD-produkter inneholder også THC, og derfor er disse kun lovlige i stater der medisinsk og/eller rekreasjonsmarihuana er lovlig. Hvis et CBD-produkt ikke inneholder, er det lovlig i mange (men ikke alle) stater.

For mer info: Hvordan marihuanas CBD kan hjelpe med overgangsaldersymptomer

CBD har vært en gave for meg. Jeg tar en spiselig ved sengetid og det hjelper meg å sove litt bedre og den beroligende effekten vedvarer en god stund etter at jeg våkner. Ryggen min gjør mye mindre vondt også. Jeg var veldig skeptisk til å begynne med, men jeg er en konvertitt nå.

ipsquibibble

Jeg kjøper medisinerte gummier (Michigan, USA) som er 100 mg per pakke. Derfra bruker jeg en kjøkkenkniv til å kutte ned i individuelle (omtrent) 10 mg doser. 10 mg omtrent en time før leggetid lar meg få alle THC/CBD-fordelene uten å overmedisinere. Mine hetetokter ved sengetid og nattesvette er nesten helt borte – med mindre jeg har glemt spesialmedisinene mine. Jeg tok opprinnelig cannabis for å sove, og fordelene med symptomene på overgangsalder var en veldig lykkelig tilfeldighet.

bibliothequeneaux

Jeg oppdaget høsten 2016 da jeg tok en toleransepause [jeg er en medisinsk cannabisbruker] at overgangsaldersymptomene mine kom tilbake med full kraft. Jeg har kronisk søvnløshet og leddgikt og jeg tar THC Indica om natten som hjelper meg med å sove og CBD på dagtid mot smerte. Jeg tror kombinasjonen av de to virkelig utgjør en stor forskjell. Ved å ta THC om natten sover du gjennom høy og munchies.

Englekake

Hvis du leter etter støtte og råd, under overgangsalderen, vær sikker og sjekk ut r/Overgangsalder på Reddit. Du vil finne et kunnskapsrikt, støttende fellesskap fylt med kvinner som er i samme fase av livet.

Noen svar er redigert for lengde og/eller klarhet.

Fest på Pinterest nå!

10 naturlige rettsmidler for overgangsaldersymptomer som virkelig fungerer i henhold til ekte kvinner 9 10 naturlige rettsmidler for overgangsaldersymptomer som virkelig fungerer i henhold til ekte kvinner 10