10 måter å tilbringe kvalitetstid med studenthjemmet ditt i ferien

10 måter å tilbringe kvalitetstid med studenthjemmet ditt i ferien 1

Vi ser frem til at studentene våre kommer hjem på ferie i flere måneder, slik at vi endelig kan bruke litt kvalitetstid, bare for å få dem til å kysse kinnet vårt og be om bilnøklene så snart de kommer inn døren. Det er normalt at studenter og unge voksne barn ønsker å bruke tid på å ta igjen venner, men samtidig vil vi ikke føle at ferien kom og gikk uten litt kvalitetstid med barna våre.Du må kanskje planlegge litt, men du og dine små voksne barn kan skape noen nye familieminner og til og med komme nærmere i løpet av ferien. Her er noen tips for å tilbringe kvalitetstid med den unge voksne i løpet av ferien.

en.Angi dine forventninger

En gang før ferien, ta en rask samtale med barnet ditt om når og hvor mye tid du forventer at de skal tilbringe med familien. Hvis familien din alltid går i kirken på julaften, la barnet få vite at du forventer at tradisjonen fortsetter.

Jeg har til og med gått så langt som å fortelle barna mine å holde en bestemt dato åpen for en familiebegivenhet som kan bli navngitt senere. De er vanligvis mottagelige for familieplaner så lenge de har god tid til å ta igjen vennene sine.10 måter å tilbringe kvalitetstid med studenthjemmet ditt i ferien 2

to.Planlegg tid for litt egenomsorg for familien

Mani-pedi-tid er alltid en morsom måte å koble til på nytt, men det finnes andre måter å planlegge litt delt nedetid for dekomprimering i løpet av ferien. En venn av meg elsker å tilbringe søndagsettermiddager med sønnen og mannen sin på å få fotmassasje og deretter gå ut for kinesiske dumplings etterpå. Hvor gøy er det? En delt yogatime er også en fin måte å knytte bånd på og slappe av på.

10 måter å tilbringe kvalitetstid sammen med studenthjemmet ditt på i ferien 3

3.Lær noe nytt sammen

Barna mine og jeg tok en matlagingskurs med kniver sammen i ferien for noen år siden. Mine barn var skjær løk elegant i terninger ved slutten av timen mens jeg prøvde å skylde på min fullstendige inkompetanse på å være venstrehendt. Det var en fin måte å bli kjent med hverandre på utenfor de vanlige foreldre/barn-rollene, og vi alle (ok, bare de) lærte noen nye ferdigheter.

10 måter å tilbringe kvalitetstid med studenthjemmet ditt i ferien 4

Fire.Delta på en konsert eller sportsbegivenhet

Å møte opp med billetter til et hett arrangement er en sikker måte å få litt familietid på. Velg en begivenhet du vet at barnet ditt vil like, selv om det er utenfor din vanlige komfortsone. Du vil få oppleve gleden av å se barnet ditt virkelig ha det gøy, og du kan finne en ny interesse for deg.

10 måter å tilbringe kvalitetstid sammen med studenthjemmet ditt på i ferien 5

5.Ta en familievandring

Du trenger imidlertid ikke bruke penger for å tilbringe tid med barna dine. Foreslå en spasertur gjennom nabolaget eller en fottur i skogen. Samtalen ser ut til å flyte mer naturlig når du er engasjert i en aktivitet og ikke bare sitter og stirrer på hverandre.

10 måter å tilbringe kvalitetstid med studenthjemmet ditt i ferien 6

6.Be dem hjelpe til med å lage det store måltidet

Kanskje du er som meg og har laget mat alene i årevis mens barna sitter i sofaen og ser på fotball eller spiller videospill. Hvorfor ikke be dem om å bidra med en rett de selv velger til måltidet i år?

10 måter å tilbringe kvalitetstid sammen med studenthjemmet ditt på i ferien 7

7.Sett deg ned og heng ut

Kanskje du også er som meg på dette området. Måltidet er over og alle trekker seg tilbake til stuen for å fordøye kalkunen. Alle bortsett fra deg, det vil si fordi du allerede rydder opp på kjøkkenet. I år, hvorfor ikke ta deg tid til å sette deg ned med alle og tilbringe litt tid sammen før du starter opprydningsarbeidet. Og rekrutter familien din til å hjelpe deg!

10 måter å tilbringe kvalitetstid sammen med studenthjemmet ditt på i ferien 8

8.Sett opp et puslespill i et hjørne

Dette er en av mine favorittmåter å få litt kvalitetstid på. Start et puslespill og la det stå ute i løpet av ferien. Folk blir bare naturlig tiltrukket av det, og før du vet ordet av det, er alle rundt puslespillet og skravler unna.

10 måter å tilbringe kvalitetstid sammen med studenthjemmet ditt på i ferien 9

9.Ha en en-til-en kaffedate

Det er noe med å sitte på en kaffebar og dele en varm drink som bare på en eller annen måte er hyggelig, synes du ikke? Du og barnet ditt kan sitte og snakke om livene deres, og hvis samtalen halter, kan dere hengi dere til litt tomme spekulasjoner om de andre lånetakerne.

10 måter å tilbringe kvalitetstid med studenthjemmet ditt i ferien 10

Glad voksen kvinne med datter på kjøkkenet. Familie hjemme snakker og drikker te

10.Ta det du kan få

For noen år siden var mannen min ovenpå og gjorde seg klar til å ta en tur med meg da jeg braste inn på rommet mens han knyttet skoene sine. Turen er av, jeg skal til kjøpesenteret! Datteren min hadde plutselig bedt meg om å handle med henne, og jeg slo til. Vi hadde en herlig ettermiddag når vi ruslet gjennom butikkene, og mannen min var fullstendig forståelsesfull. Når en gang-i-livet-mulighet dukker opp, må du være klar til å gripe den.

Fest nå på Pinterest

10 måter å tilbringe kvalitetstid med studenthjemmet ditt på i ferien 11