10 måter å øke treningsmotivasjonen din når du heller vil se på TV

Menneskelig ben, rød, ledd, håndledd, atletisk sko, karmin, oransje, muskel, klokke, løpesko, Getty Images

Hvis bare det å holde tritt med treningsplanen din var like spennende som å holde tritt med Kim og Khloes siste drama. Akk, skjønt å hype deg selv for å komme deg ut og løpe eller plukke opp settet med vekter som har stirret på deg den siste timen, krever en anstrengelse mer enn å cue opp neste episode av KUWTK.

Mens du noen dager praktisk talt kan hoppe ut av sengen, klar til å komme i bevegelse, er det en høy ordre å finne motivasjon for trening.

Vanligvis, hvis du vil finne en unnskyldning for å kausjonere svetten. Du har ikke tid før eller etter jobb for å treffe treningsstudioet, er alle favoritt-leggingsene dine i vasken, treningsutstyr og medlemskap er altfor dyre - hvis du lar det gå, fortsetter listen og fortsetter og på . (Selvfølgelig, noen dager trenger du bare å ta det med ro; det er detaktiv utvinninger for!)Men på slutten av dagen VET du at det å svette å bryte har makten til å gjøre alt fra å øke din selvtillit for å lette opp humøret ditt, og selvfølgelig drastisk forbedre din generelle helse. Enten det er en 15-minutters yogastrøm ,til 30-minutters HIIT-økt , eller en sykkeltur rundt i byen, vil du aldri angre på at du viser kroppen din litt kjærlighet med noen gode olbevegelser - og i det lange løp hver treningen du gjør, setter deg et skritt nærmere treningsmålene dine.

Så før du går og jukser deg ut av en god treningsøkt, kan du prøve noen av disse forskningsstøttede måtene å pumpe opp treningsmotivasjonen din, pronto.

1. Unn deg litt R&R først

Her er planen din: Slapp av med den første episoden av Venner og deretter svette. Ja virkelig.

Hvis du føler deg fullstendig utarmet, kan det å se på et re-run av favorittprogrammet ditt øke viljestyrken din for å få ting gjort, i henhold til undersøkelser av University of Buffalo. (Dette er ikke tillatelse for en Netflix binge , selv om; cue opp en episode og deretter trene. Bare en .)

2. Lytt til den podcasten som alle snakker om

Gjør treningstiden mer fristende ved å koble den sammen med noe du faktisk vil gjøre - som å endelig lytte til Bach alums Ashley Iaconetti og Ben Higgins ' Nesten berømt podcast på slitebanen.

Denne strategien kalles fristelse bundling . Katherine Milkman, lektor ved The Wharton School ved University of Pennsylvania, drømte om det. Etter å ha studert studenter som ønsket å trene mer, fant hun ut at de som kunne kun tilgang til lydbøker på treningsstudioet var 29 prosent mer sannsynlig å trene enn de som kunne få tilgang til lydbøker når som helst. De var også 51 prosent mer sannsynlig å trene enn studenter som fikk $ 25 og fikk beskjed om å trene mer.

Ikke i podcaster ellerlydbøker? Jeg vet ikke om du streamer Netflix på telefonen din.

3. Gi deg selv den rette typen Pep Talk

Selvprat blir ofte hypet som et motivasjonsverktøy, men du må gjøre det riktig for å virkelig høste fordelene. Forskning antyder at det å snakke med deg selv i andre person er faktisk mer effektivt enn å chatte deg selv i den første.

Så neste gang du føler deg treg, fortell deg selv 'Du kommer til å knuse dette lange løp.' i stedet for 'Jeg vil knuse dette lange løp', eller 'Du har dette, kvinne', i stedet for 'Jeg kan gjøre dette.' Stol på meg, det fungerer.

4. Legg til et element av konkurranse i blandingen

Følger du vennene dine videre ? Eller ta kontakt med dem på FitBit ? Start. Nå.

En av mer enn en million løpere antyder at jo flere miles du ser vennene dine logge, desto mer vil du sannsynligvis samle opp. Da løperne studerte, så vennene sine løpe 10 minutter ekstra, i gjennomsnitt løp de tre ekstra.

5. Spill av din personlige treningshøydepunkter

Husk den gangen du absolutt knuste bootcamp-treningen og følte deg som en superhelt etterpå? Ja, trekk uansett hvilken zen-voodoo du trenger for å sette minnet høyt i sinnet neste gang du stirrer nedover manualene.

I ett universitet i New Hampshire studere spurte deltakerne om å tenke på positive treningsminner hadde høyere nivåer av påfølgende trening enn de som ikke tok en tur ned minnefeltet. Med andre ord, jo mer du kan knytte positive følelser til å trene, desto mer sannsynlig er det å dukke opp.

6. Cue Up The Right Playlist

Enten du trenger en god pump-up sang for å komme i gang eller syltetøy for å motivere deg gjennom den siste strekningen av treningen din, kan musikk med høy energi ta deg fra sofaen til å knuse den i tre minutters flat.

Maks ut spillelisten din ved å velge sanger som har 125 til 140 slag per minutt. (Det er omtrent like raskt som Britney Spears ''Arbeid B ** ch.') Forskning publisert i Vitenskap om sport og trening foreslår at det er det optimale tempoet for å holde hodet i spillet og føle seg motivert.

7. Verve deg til en Super Fit Workout Buddy

Å trene med noen du oppfatter som mer fysisk egnet enn du kan hjelpe deg med å øke treningstiden og intensiteten din med 200 prosent, ifølge undersøkelser ut av Kansas State University. Så ja, ta den treningsvenninnen ASAP.

8. Hold noe grunnleggende treningsutstyr praktisk hjemme

Invester i det grunnleggende - som en yogamatte, en sett med manualer , og en kettlebell — og du får en gang mindre unnskyldning for å hoppe over svetten hvis du ikke har lyst til å slå på treningsstudioet eller trene. Du vil også være godt utstyrt for å slå raskt ut hjemme-trening når du bare har kort tid.

Hvis du ikke er overbevist om at det er en verdig investering, vet du dette: si at en 10-minutters treningsøkt som bare inkluderer ett minutt med intensitet, kan gi de samme fordelene som en 45-minutters joggetur. Og selv om du gjør noen runder med crunches, lunges og bicep-krøller hjemme, teller hver bit av bevegelse!

9. Få på deg Activewear

En ting som motiverer meg til å svette uten å mislykkes: treningstøy jeg virkelig elsker. Kast din stanky-ass sports-BH og videregående svette (som akkurat nå) og unne deg en søt nytt leggings eller nye løpesko. Hvis du har det bra i aktivtøyet ditt, er det mer sannsynlig at du blir forelsket i å svette.

Outdoor Voices 7/8 Springs LeggingVandringens favoritt utendørs stemmer 7/8 Springs LeggingUtestemmer

Outdoor Voices er Gloss of the Fitness World. Hvis din ideelle søndag inkluderer fotturer med venninnene dine mens du har på deg en pappahue, er dette merket og deres Instagram-verdige stiler noe for deg. Dette paret er litt tykkere enn typiske løpende leggings, noe som gjør dem ideelle for tøffere terreng.

Lululemon Align Pant II 25The Highest Rise Lululemon Align Pant II 25'NewNulu

Lululemon's Align leggings er alltid nevnt på alle 'Best of' lister fordi de er akkurat det: de beste. Premierefunksjonen til Aligns er at den treffer langt over navlen i en behagelig, men likevel smigrende silhuett.

Power Flex yogabukserBest anmeldte Power Flex yogabukser TJEK PRIS

Med over åtte tusen anmeldelser er dette en av Amazons mest solgte leggings. De sammenlignes ofte med Lululemons, men kommer til en brøkdel av prisen (og med Prime Shipping).

Nike kvinnerDe høyytelsesparene Nike-løpebuksene for kvinner Nike Epic Lux TJEK PRIS

For seriøse løft anbefaler jeg alltid Nike. Kompresjonsstoffene deres er bedre enn de fleste merker, så uansett hvilken stil du velger, er du i de rette hendene. Enten du finesserer bokhoppet eller bærer dem på gatene, kan Nike-leggings takle alt.

Girlfriend Collective Compressive Stretch LeggingsThe Conscious Legging Girlfriend Collective Compressive Stretch Leggings

Tåler ikke ideen om sportsklær som ikke samsvarer? Girlfriend Collective handler om å koordinere sett du vil hamstre. Åh, og produktene deres tilfeldigvis er sosialt og miljøbevisste, med en nylig forpliktelse til inkluderende størrelse. Ikke tenk på det.

SATINA myke leggings med høy midjeSATINA myke leggings med høy midje TJEK PRIS

Jeg vet ikke hva det er, men å ha buttery myke leggings får deg til å føle at du er i stand til å gjøre avanserte yoga hodestøtter (selv om du aldri har gått ut av likposen). SATINAs leggings med høy midje er min favoritt.

studie leggingsstudie leggings

Hvis du er en ivrig tilhenger av treningsinstagrammere, kjenner du sannsynligvis Gymshark. Merket er over hele fôret ditt, og de former din tush i det dypeste av begerknebøy.

Spacedye Take Me Higher Long LeggingComfiest Pair Spacedye Take Me Higher Long Legging TJEK PRIS

For koselige leggings du fortsatt kan trene på, kan du prøve Beyond Yoga's spacedye-stiler. Stoffet er supermykt og elastisk, men de holder formen på seg etter bruk.

10. Sett penger i spillet

Når alt annet mislykkes, kan du registrere deg for en tjeneste somClassPasseller et abonnement på Peloton-appen , kan oppmuntre deg til å komme inn i (og holde deg til!) treningsrutinen din. Når det er mulig, kan du registrere deg for kurs du vil bli belastet for hvis du hopper over. På denne måten vet du at lommeboken din kommer til å skade hvis du avbryter siste øyeblikk for å ligge på sofaen og se på Bravo.

Gjør en økonomisk investering i helsen din, og du vil også være mer sannsynlig å investere tid og energi.