10 gratis utskrivbare Thanksgiving-samtalestartere

10 gratis utskrivbare Thanksgiving-samtalestartere 1

Få samtalen til å flyte rundt middagsbordet denne høsttakkefesten med en av disse ti gratis utskrivbare samtalestarterne. Du vil bli kjent med en ny side av familiemedlemmene dine og få hele familien til å snakke med hverandre.

Vi elsker familien vår og ser frem til å se dem i ferien. Men det kan noen ganger være vanskelig å ha en samtale med noen du sist så for et år siden, og været og trafikken kan bare gå så langt.

Og selv om Thanksgiving-middagen vår bare er vår egen nærmeste familie, kan det ofte være vanskelig å få alle til å senke farten og huske årsaken til ferien. Studentstudenten din vil ut og besøke vennene sine, mannen din vil tilbake til spillet, og de yngre barna dine vil ta mat og stikke av for å leke. Jeg vet at jeg har avsluttet for mange måltider og følte meg skuffet og koblet fra familien min.Så jeg har satt sammen denne listen over Thanksgiving-samtalestarter-aktiviteter du kan bruke for å koble familien din og få dem til å snakke denne Thanksgiving, enten gruppen din er stor eller liten. Hver aktivitet kommer med gratis utskriftsmateriale slik at du ikke trenger å kjøpe eller lage noe på egen hånd, og jeg har laget forslag til når og hvordan du kan bruke hver aktivitet.

Du vil ikke bruke alle disse samtalestarterne; velg i stedet den som passer for deg. Og gi meg beskjed i kommentarfeltet hvilken du likte. Jeg vil gjerne vite det!

Thanksgiving-samtalestartere

en

Utskrivbart sett for Thanksgiving-redskapsholder

Bildekreditt: www.yellowblissroad.com

Disse unike redskapsholderne har en hemmelighet inni seg: barna får et kort med tittelen 'Jeg er takknemlig for...', og de voksne har fått et kort med et spørsmål laget for å starte samtalen, for eksempel 'Hva er du mest' takknemlig for i år?'. Barn kan tegne et bilde av hva de er takknemlige for, og de voksne kan dele svarene på spørsmålene sine. Det er til og med en matchende pose for rester!

Fortsett å lese 2

Thanksgiving Samtale Starter Bordkort

Bildekreditt: www.fivespotgreenliving.com

Disse Thanksgiving-bordkortene inneholder et spørsmål på baksiden av hvert kort. På et tidspunkt under måltidet (kanskje rett før dessert, mens alle fordøyer kalkunen?), gå rundt bordet og få alle til å svare på spørsmålet sitt. Pass på og gi rom for oppfølgingsspørsmål fra de andre gjestene! Det er 18 kort her, så du bør ha nok til selv den største mengden.

Fortsett å lese 3

Kurv med samtalekort til Thanksgiving-middag

Bildekreditt: secondchancetodream.com

Skriv ut disse 16 samtalekortene, legg dem i en kurv, og gi dem rundt med resten av Thanksgiving-rettene dine. Hver gjest trekker et kort når kurven kommer til dem og svarer på spørsmålet.

Fortsett å lese 4

Gratis utskrivbare samtalekort for Thanksgiving

Bildekreditt: www.pressprintparty.com

Disse attraktive kortene hjelper gjestene dine til å reflektere over året før og gå litt dypere i takknemligheten. Dette er den typen aktivitet du kanskje vil gjøre etter måltidet mens alle sitter med kaffe. Gi en krukke med kortene rundt og la hver gjest snakke om året som har gått og uttrykke sin takknemlighet.

Fortsett å lese 5

Gratis Thanksgiving-samtalestarter for fantastisk feriemoro

Bildekreditt: rockyourhomeschool.net

Jeg elsker virkelig mangfoldet av spørsmål i denne store pakken med Thanksgiving-samtalestartere. Vil du ikke vite gjestenes svar på spørsmål som 'Hva er din favoritt Thanksgiving-lukt?' og 'Hva er ditt favoritt Thanksgiving-minne?' Hvorfor ikke skrive ut disse og ha dem i en kurv i hiet eller stua og få folk til å svare på dem mens de venter på at måltidet skal serveres? Isen vil være brutt og alle vil snakke før måltidet serveres.

Fortsett å lese 6

30 spørsmål å stille rundt Thanksgiving-bordet

Bildekreditt: ofthehearth.com

Disse tankevekkende spørsmålene vil føre til en grundig samtale rundt Thanksgiving-bordet. Jeg vil virkelig gjerne høre svarene på slike spørsmål som 'Hvilken sang eller dikt oppsummerer livet ditt det siste året?' eller 'Hvis du kunne lære en ny ferdighet dette året, hva ville det vært?' Hvis du virkelig ønsker å bli kjent med Thanksgiving-gjestene dine, er dette kortene for deg.

Fortsett å lese 7

10 Thanksgiving-samtalespørsmål - pluss noen tips for å holde ting sivile

Bildekreditt: adayinourshoes.com

Disse utskriftene for Thanksgiving-samtalestartere er fine, men tipsene om håndtering av slektninger med ulike politiske synspunkter er enda mer nyttige.

Fortsett å lese 8

Thanksgiving Samtale Starter Jar

Bildekreditt: www.thedatingdivas.com

Skriv ut denne pakken med 25 Thanksgiving-samtalestartere og kutt i individuelle kort sammen med krukkeetiketten. Plasser i en tom murerkrukke og be hver gjest ta en på et tidspunkt under måltidet. Kanskje gjøre det til et spill - hvis du får sekunder på noe, må du også ta et kort fra krukken! Spørsmålene i krukken spenner fra enkle å svare på til litt dypere, slik at du kan få noen gjennomtenkte svar her.

Fortsett å lese 9

Takknemlighet samtalestartere

Bildekreditt: theturquoisehome.com

Åtte tankevekkende spørsmål laget for å hjelpe gjestene til å reflektere over hva de er takknemlige for denne høsttakkefesten (og ett 'hva ønsker du deg til jul?'-kort for det vanskelige å handle for gjesten}. Legg kortene på hver tallerken og spør gjest til å svare på spørsmålet før de fyller tallerkenen høyt med maten.

Fortsett å lese 10

50 'Vil du heller'-spørsmål med Thanksgiving-tema

Bildekreditt: momof6.com

Få familien til å le med denne listen over 50 'Vil du heller?' spørsmål. Skriv ut listen, kutt i strimler og legg i en krukke. Dette er den typen spill som ville vært morsomt å få gjestene til å svare som en slags spøke-'straff' - si personen som tok den siste middagsrullen (en dødsstraff-handling i familien min), eller personen som sist Bordet.

Fortsett å lese