10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut

Dress Younger Heading

Det er så lett å bare stå opp om morgenen og ta på seg det samme du alltid har på deg, ikke sant? En ting mindre å tenke på. Men hvis du har brukt de samme stilene i årevis, kan klærne dine bli eldre. Å se eldre ut enn du føler kan få konsekvenser. På jobb kan det å dukke opp i utdaterte klær føre til at andre dømmer deg som dum og frekk. Og å kle seg som om du ikke bryr deg om hvordan du ser ut når du kler deg uformelt, kan få andre til å anta at du ikke bryr deg om hvordan du blir behandlet.

10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 1

Dette innlegget ble oppdatert i 2022 for å gjenspeile gjeldende stiler og kjøpsalternativer!

Kanskje det er på tide å ta et øyeblikk og vurdere garderoben din. Bruker du fortsatt noen av disse varene? Hvis du er det, er det på tide å pensjonere din gamle troende for en ny oppdatering som umiddelbart ser yngre ut.Hvordan kle seg yngre [Åpen] [Lukk]

Jeg har tatt før- og etterbilder av forslagene mine, og jeg tror du vil bli overrasket over forskjellen disse klesbyttene gjør i hvor ungdommelig og slank jeg ser ut på hvert bilde. Det er ingen Photoshop på jobb her annet enn fargekorreksjonene jeg brukte på alle bildene, og jeg brukte de samme poseringene i alle bildene. (Så jeg må ikke stikke ut magen i før-skuddene osv.)

Jeg overbeviste meg selv om hvor mye en enkel klesbytte kan endre utseendet vårt da jeg så disse bildene. (Og søsteren min som hjalp meg med disse bildene og sa: Du ligner på moren vår! mer enn én gang.) Hva synes du?

Bytt ut den formløse baggy blazeren din...

… For en kortere, mer figursydd jakke

Disse jakkene kan virke som et godt valg hvis du føler deg følsom for vektøkning i overgangsalderen, men dessverre kan ekstramaterialet i disse jakkene få deg til å virke enda større enn du er, og den rette opp og ned-formen gjør at figuren din ser boksete og frekk ut. .

En kortere jakke (som treffer et sted omtrent midt på hoften) med en mer definert midje vil være mer flatterende og få deg til å fremstå mer ungdommelig.

Og hvis du virkelig tar ting til neste nivå, dropp den klassiske ullblazeren helt for et moderne alternativ som en krageløs jakke, en strikket blazer eller en strikket motojakke i en lys farge.

10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 2

Aktuelle Blazer-alternativer (2022)

10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 3 10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 4 10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 5 10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 6 10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 7

Bytt ut toppene dine med gigantiske blomstertrykk...

… For en mer dempet skjorte eller genser

Hvis jeg kjærlig kunne fjerne en kategori av klesplagg fra den over 50 kvinnelige garderoben, ville det vært topper og t-skjorter med gigantiske blomstertrykk. Disse utskriftene er ofte glorete og overdrevne, og når en kvinne bærer en av disse toppene, trekkes øyet umiddelbart til toppen i stedet for til kvinnen som har på seg toppen. Disse skjortene ser også uunngåelig ut til å være store og flytende, og overvelder ytterligere kvinnen som har den på seg.

Hvis du vil kle deg mer ungdommelig, bytt ut de store og flytende toppene med blomstertrykk for en mer dempet t-skjorte eller genser som er klippet nærmere kroppen. Du vil se slankere ut uten de ekstra meterene med stoff, og fokuset vil være på deg, ikke antrekket ditt.

Hvis du vil, kan du legge til en fargetone med toppen eller jakken din.

10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 8

Dempede, skreddersydde alternativer til den store blomstrende toppen (2022)

10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 9 10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 10 10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 11 10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 12 10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 13

Bytt ut den svarte plissébuksen din

… For elegante og rette svarte bukser

Nei, folderne skjuler ikke magen din. Det var en løgn vi alle ble fortalt, dessverre.

Slanke rette bukser er flatterende for alle kroppstyper og gir deg en ungdommelig profesjonalitet. Den siste stilen er bukser som ender ved ankelen, men hvis du ikke er komfortabel med det, ser et lengre par som ender på toppen av skoene dine bra ut.

10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 14

Elegante svarte bukser (2022)

10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 15 10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 16 10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 17 10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 18 10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 19

Bytt ut skoene dine som er valgt bare for komfort...

… For komfortable sko med stil

Nei, du trenger ikke å bruke skyhøye stiletter for å se yngre ut, men å velge sko med litt hæl ser mer ungdommelig ut. Hvis du går for leiligheter, se etter stilige valg, i stedet for det brede ortopediske utseendet.

10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 20

Stilige og komfortable skoalternativer (2022)

10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 21 10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 22 10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 23 10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 24 10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 25 10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 26

Bytt ut de brede buksene dine...

... For mer utstyrt Capris

Jeg vet at disse buksene virker som en praktisk løsning når det bare er for varmt å bruke bukser, men du ikke lenger føler deg komfortabel i shorts. Men det er andre alternativer, mine venner! Buksene er formet som et rektangel og får deg til å se rektangulært ut også. Eventuelle kurver du har er godt gjemt under alt stoffet, og når vi snakker om alt det stoffet, er disse buksene egentlig ikke så mye kulere enn andre alternativer!

Hvis du har på deg disse avkortede buksene i stedet for shorts, skjønner jeg det. Jeg føler meg ikke nødvendigvis så komfortabel i mange av shortsalternativene som er tilgjengelige i disse dager. Men det finnes alternativer! Du kan bytte ut de brede og baggy cropped buksene for mer tilpasset og stilig capris. Eller prøv et behagelig skjørt eller en skjorte.

Du kan til og med finne et par shorts du liker. Jeg er en stor fan av disse Wit & Wisdom Bermudashorts med høy midje . De har et elastisk innerpanel for å holde magen din i, og de er lange nok til å dekke bena uten å se frekke ut.

10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 27

Alternativer for beskårede bukser (2022)

10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 28 10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 29 10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 30 10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 31 10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 32

Bytt ut t-skjorten med forvirret trykk...

… For en stripete bretonsk T-skjorte

T-skjorten med bedazzled print er en annen variant av Big Flower Print Top, er jeg redd. Det er egentlig ikke noe galt med det, antar jeg. Det handler egentlig mer om hva det ikke er: klassisk, elegant, tidløst. Kan du se for deg Kate Middleton i en t-skjorte med blendet trykk?

Hva kan du forestille deg at Kate Middleton har på seg? En bretonsk t-skjorte! Denne klassiske stilen ser bra ut på alle og smigrer alle aldre. Den er også flott for å legge til en ungdommelig stil til både uformelle antrekk og arbeidsantrekk.

Jeg hører ofte at kvinner på vår alder eller som føler seg litt større ikke bør bruke horisontale striper. Alle kan bruke horisontale striper, alt er i stripens skala. Se på hvor mye tynnere jeg ser ut med de tynnere stripene i Breton Tee.

Jeg har imidlertid noen alternativer for deg, hvis du virkelig ikke liker horisontale striper.

10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 33

Breton T-skjorter og noen andre valg (2022)

10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 34 10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 35 10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 36 10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 37

Bytt ut løpeskoene dine...

… For søte joggesko

Jeg har noen spennende nyheter til deg. DU TRENGER ALDRI Å BRUKE LØPESKO MED MINDRE DU LØPER. (Da må du virkelig.) Hvis du vil ha enkle, uformelle og komfortable sko som støtter mye gange, har du så mange alternativer i disse dager.

Det mest populære, og det mest ungdommelige alternativet, er den hvite sneakeren, og sørg for å holde den så hvit som mulig. Men selv om du trenger en sko med mer støtte, er det mange attraktive alternativer.

10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 38

Morsomme joggesko (2022)

10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 39 10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 40 10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 41 10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 42 10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 43 10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 44

Bytt ut mamma-jeansen din …

… for noen alderspassende figursmigrende jeans

Jeg vet at jeg ikke kan være den eneste forelderen som har sagt at jeg tror dette er den faktiske jeansen jeg eide i 1998, til deres stolte mor Jean-bærende datter. Og likevel, selv om disse jeansene er moteriktige igjen, må kvinner på vår alder fokusere på å finne jeans som smigrer mammakroppen vår. Vi kan faktisk ikke bruke de samme jeansene som vi brukte i 1998; disse folder gjør ingen tjenester.

Det er også på tide å droppe Mom Jeans vi alle utviklet oss til på 2000- og 2010-tallet. Disse jeansene er ikke lavt snitt og ikke høye midje, men ender et sted rundt midten av magen vår – det mest lite flatterende stedet å visuelt kutte kroppen i to. De er ikke skinny jeans, men de er ikke bootcut heller. De ser ut til å bare smalne litt av på en måte som enten fremhever hoftene eller lårene våre.

Det er på tide å dra nytte av de mange merkene som lager flatterende og stilige jeans for kvinner over 40! Noen av favorittene mine er Kut fra Kloth og Not Your Daughter's Jeans, men det er så mange.

Disse jeansene klemmer forsiktig kurvene dine og holder deg inne på alle de riktige stedene. En litt høyere midje vil ikke skjære deg midt på magen og vil holde på en slapp mage.

10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 45

Smigrende stilige jeans (2022)

10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 46 10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 47 10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 48 10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 49 10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 50 10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 51

Bytt ut den vanlige boxy-toppen din …

… for en morsom, trendy og flatterende topp

En firkantet boksetopp får deg til å se formløs ut og gjør deg ingen tjenester. Den på bildet ender midt på magen, og får den største delen av kroppen til å se enda større ut.

Bytt ut den lite flatterende kjedelige toppen med en litt lengre, mer avsmalnet genser. Denne genseren har et trendy og morsomt budskap for å bringe en flekk av ungdom til garderoben din.

Morsomme gensere og t-skjorter (2022)

10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 52 10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 53 10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 54 10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 55 10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 56 10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 57 10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 58 10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 59

Bytt ut dine lesebriller i Dollar Store...

... For et par profesjonelle kvalitetslesere

Jeg er ikke sikker på hvorfor produsentene av lesebriller ser ut til å tro at alle deres kvinnelige forbrukere ønsker å vise frem sin sære personlighet med elektriske blå eller flamingo-trykkbriller. Disse brillene kan være morsomme å se på, men de gjør det klart at du har gått inn i Red Hat Society fase av livet ditt.

Hvis du finner et par dollarbutikkbriller med en godartet skilpaddeskall eller svart innfatning, har brillene en tendens til å være for små for ansiktet ditt og ha den tradisjonelle firkantede formen som skriker: Hold fast, jeg må sette på leserne mine.

Tydeligvis vil du fortsatt ha en samling av dollarbutikklesere i hvert rom i huset for de gangene du trenger et par briller NÅ. Men på jobben, eller andre ganger når du ønsker å se samlet ut, bør du vurdere å kjøpe et par flatterende og profesjonelle lesebriller. Disse brillene ser bedre ut, og du vil også se bedre. Første gang jeg tok på meg de reseptbelagte lesebrillene jeg kjøpte, visste jeg at jeg aldri kunne gå tilbake.

Jeg bestilte brillene mine fra EyeBuyDirect og kunne ikke vært mer fornøyd. De har en rekke stiler som smigrer de fleste ansikter og har ofte fantastiske salg.

10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 60

Smigrende lesebriller

Smigrende lesebriller (2022)

10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 61 10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 62 10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 63 10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 64 10 garderobebytter for å umiddelbart se yngre ut 65

Er du uenig i alt jeg har sagt? Flott! Sjekk ut denne posten .

Du vil også elske

15 Instagrammere med tidløs stil som beviser at du kan bruke det du vil

15 Instagrammere med tidløs stil som beviser at du kan bruke det du vil

Mens jeg skrev innlegget mitt, 10 garderobebytter du må gjøre for å se yngre ut umiddelbart, sjekket jeg ut noen lignende artikler på nettet. Jeg ønsket å…

Les mer

Mer flott informasjon bare for deg

10 tips for å endelig komme i form etter 50

10 tips for å endelig komme i form etter 50

Den ultimate profesjonelle og komfortable garderobesaken til arbeid hjemmefra

Den ultimate profesjonelle og komfortable garderobesaken til arbeid hjemmefra

15 realistiske trender for våren 2022 for kvinner over 40 år

15 realistiske trender for våren 2022 for kvinner over 40 år

15 enkle tips for å gi volum til fint, tynt hår

15 enkle tips for å gi volum til fint, tynt hår