10 filmer som 'Holidate' hvis du ikke får nok rom-rom-jul

Feriesesongen har i utgangspunktet offisielt begynt, og siden kaldere vikarer betyr koselige netter hjemme, er det forståelig å ønske å komme inn i ånden ASAP ved å se filmer med fokus på lett luftig feriemoro. Gitt alt som skjer i verden akkurat nå, kunne alle bruke litt - ok, en lastebil med - høytidsløshet i form av rom-com-com.

Kanskje det er derfor Holidate har fått så mye oppmerksomhet på Netflix. ICYMI, filmen harEmma Robertsog Luke Bracey som to single mennesker som bestemmer seg for å være hverandres stående 'holidate', aka wingwoman / man on the holidays. Selvfølgelig utvikler følelser seg over tid (fordi rom-coms), og ting blir kompliserte derfra.

Men hvis du allerede har brent deg gjennom Holidate og vil holde de varme høytidsfestene dine i gang, har du flaks. Det er puh-massevis av ferietema-filmer der ute som er søte, festlige og lette å fordøye - alle ingrediensene du trenger til julekaker og god ole-fashioned ferie visning. (Tilfeldighet? Jeg tror ikke det.)Legg til disse 10 Holidate -nivå-søte romantiske komedier til filmkøen din for å holde de gode stemningene i gang hele høytiden:

1 En juleprins

Helt tilbake da, var Netflix ikke akkurat kjent for sitt fantastiske originale feriefilminnhold. Men alt endret seg i 2017 med Juleprinsen . Den zany romantiske komedien følger journalisten Amber Moore når hun reiser til Aldovia for å dekke kronprinsens oppstigning til den kongelige tronen. Naturligvis ender hun og prinsen opp med å utvikle litt noe-noe.

Se nå

to Alv

Teknisk sett er Elf oppført som en feriekomedie, men kom igjen, det skjer en solid rom-com-ting mellom Zooey Deschanel og Will Ferrell. Du kjenner historien: Human alf Buddy drar til NYC for å finne sin faregang far og ender med å bli forelsket. Historien er så søt - og morsom - noe som gjør den flott å se med omtrent hvem som helst.

Se nå

3 Fire juler

Når ferieplanene deres smuldrer sammen, Vince Vaughn ogReese Witherspoonblir tvunget til å tilbringe 1. juledag med å skifte mellom fire forskjellige julefeiringer med sine skilte foreldre. De to ender med å stille spørsmål ved sine egne livsbeslutninger i prosessen. Men vet du, det er nok av kjærlighet å gå rundt.

Se nå

4 Sist jul

Emilia Clarke og Henry Golding spiller i denne rom-com-ferien som får deg til å nå vevet - men på en god måte. Emilia spiller Kate, en kvinne som kan tåle å ta bedre valg i livet, mens Henry er Tom, en mann som sakte oppfordrer henne til å forbedre seg selv. Det er en stor plot vri her, men det er veldig søtt.

Se nå

5 Love Actually

Det er vanskelig å finne moderne rom-coms som er mer ferie-ish eller romantisk komedie-ish enn denne. Love Actually følger en ensemble-rollebesetning når de finner - og mister - kjærlighet rundt høytiden. Men generelt sett er alle ganske lykkelige til slutt.

Se nå

6 La det snø

Det er mye å følge i denne søte høytidsfilmen, som dekker flere historier om tenåringer som har å gjøre med forhold i en liten by rammet av en stor snøstorm på julaften. I tillegg er det mange hjertevarmende og morsomme øyeblikk i blandingen, så hva er det ikke å elske? Filmen har også fått rekvisitter for sin positive fremstilling av LGBTQ + -forhold og familiedynamikk.

Se nå

7 Holiday Rush

Den populære radio-DJ Rush Williams (Romany Malco) mister jobben sin rett før ferien, og han - og hans fire barn - må nedgradere deres overdådige livsstil. Men Rush bestemmer seg for å kjøpe opp radiostasjonen der han hadde sin første jobb, og tilfeldigvis finner han kjærlighet underveis mens han danner dypere bånd med sine kiddoer. Hold øye med 'awww' øyeblikk mens du ser på.

Se nå

8 Juleprins: Et kongelig bryllup

Etter at alle absolutt mistet det En juleprins , Netflix laget en utrolig kornete oppfølger. Denne gangen er det et kongelig bryllup i blandingen. Og selvfølgelig går ting ikke perfekt.

Se nå

9 Ridderen før jul

I Ridder før jul, Vanessa Hudgensspiller Brooke, en lærer som har gitt opp kjærligheten til hun støter på Sir Cole Christopher Frederick Lyons, en middelaldersk ridder som på en eller annen måte har havnet i dag - ja, like før jul. (Hva, det har aldri skjedd deg?) Brooke går inn for å hjelpe, og det er naturlig nok kjærlighet i luften.

Se nå

10 Holiday In The Wild

Leter du etter en ukonvensjonell høytidsfeiring? Rob Lowe og Kristin Davis spiller en rolle i dette rom-com-ferien i Zambia. Etter at mannen hennes har kunngjort at han forlater henne rett før de skal reise på safari, drar Kristin på sin andre bryllupsreise alene. Men selvfølgelig møter hun noen (hint: det er Rob Lowe) der.

Se nå

Korin Miller er frilansskribent som spesialiserer seg på generell velvære, seksuell helse og forhold, og livsstilstrender, med arbeid som vises i Men's Health, our, Self, Glamour og mer.