10 beste helgeferier for tomme Nesters i USA

10 beste helgeturer for tomme nesters i USA 1

Dra nytte av ditt tomme reir ved å legge til flere helgeturer til livet ditt! Disse ideene for helgeturer er perfekte for en romantisk tur for par eller en jentehelg og akkurat passe for en tre-dagers langhelg.

Du tilbringer ikke helgene på fotballbanen eller ballplassen lenger, så hvorfor ikke feire ditt tomme rede ved å ta meg litt tid og dra ut på en helgetur? Uansett hvor du bor i USA, vil det garantert være en flott beliggenhet innen kjøreavstand som er det perfekte reisemålet for en avslappende (eller spennende! det er opp til deg!) miniferie i helgen. Her er ti av mine favoritter.

en. St. Augustine, Florida

Jada, det er en strandby, men du kan enkelt tilbringe en helg i St. Augustine uten å gå i vannet. Byen er spesielt morsom å besøke tidlig på høsten når sommervarmen har avkjølt seg litt og folkemengdene har dratt hjem igjen. Spaser gjennom Castillo de San Marcos nasjonalmonument (spesielt vakkert ved solnedgang), nyt dyrelivet på et delfincruise, og besøk St. Augustine-destilleriet for å se hvordan den håndverksmessige brennevinen lages i dette renoverte ishuset.Proff-tips: Før du avviser St. Augustine Aligator Farm som bare en gammeldags klebrig, kitschy turistattraksjon i Florida, bør du vite at selv om den har noen kitschy elementer, har den også mange naturlige attraksjoner av alle slag og er sterkt fokusert på komforten og nytelsen til dyrene den huser. Også gutter, dovendyr. Det er en dovendyrutstilling.

10 beste helgeferier for tomme Nesters i USA 2

Bridge of Lions St. Augustine, Florida

Finne ut mer: 25 ting å gjøre og se i St. Augustine, Florida

to. Savannah, Georgia

Savannah er en av mine favorittbyer å besøke for en helg. Du kan enkelt tilbringe dagen med å gå i gatene og beundre arkitekturen, men ikke glem å sette av tid til å prøve noen av byens fantastiske restauranter.

Proff-tips: Bestill omvisning med Arkitektoniske turer i Savannah tidlig på turen. Dette er ikke en tilknyttet lenke, men bare en ekte anbefaling for denne turen som gir en fantastisk oversikt over historien og majesteten til denne veldig spesielle byen som samtidig er veldig sørlig og likevel ikke i det hele tatt. Du vil være så glad for at du gjorde det. Vi har begynt å prøve å finne arkitektoniske turer i alle byene vi besøker, og de er alltid interessante, men dette var fortsatt den beste vi har gjort så langt.

10 beste helgeferier for tomme Nesters i USA 3

Ikke glem å spasere gjennom Forsyth Park hvor trær med spansk Moss henger over folk som gjør hva de enn gjør her. Men de hadde det veldig gøy!

Finne ut mer: 10 TING Å GJØRE PÅ EN LANGHELG I SAVANNAH, GEORGIA fra The Hungry Traveller.

3. Nashville, Tennessee

I likhet med Savannah er Nashville fylt med søte butikker og god mat, men det har også noe du ikke finner andre steder: fantastisk livemusikk dag eller natt. Du kan høre flotte band i Nashville på fredager ved midnatt eller søndager ved middagstid. Og du bør egentlig bare planlegge å spise minst 4 ganger om dagen: du vil bare angre hvis du ikke gjør det!

Proff-tips: Jeg har aldri vært der (ennå), men United Apparel Liquidators kommer sterkt anbefalt av en av mine favorittforfattere, Ann Patchett (som også har en kul bokhandel i Nashville, Sjekk det ut ) som stedet for billige designervarer. Finn ut mer her: Er denne butikken den best bevarte hemmeligheten innen mote?

10 beste helgeturer for tomme nesters i USA 4

Ernest Tubbs berømte platebutikk

Finne ut mer: ULTIMATE JENTER HELG I NASHVILLE fra The Modern Savvy

4. Beacon, New York

Bare en og en halv time unna New York City med tog, er Beacon fylt med småbysjarm og storbyraffinement takket være de mange rømningene fra NYC som har flyttet opp til Beacon for et enklere liv. Dia Art Foundation konverterte en tidligere Nabisco Box Factory til Dia: Beason, et museum for samtidskunst i 20023, og det er en ikke gå glipp av hvis du besøker.

Proff-tips: Ved en herlig tilfeldighet hadde jeg nettopp lest boken, Arrangementet , uken før turen vår. The Arrangement handler om et par Brooklyn-hipstere som flyttet til en fiktiv liten by i New York like utenfor New York City og deretter ble så lei at de bestemte seg for å ha et åpent ekteskap. Det oppstår komplikasjoner. Hvis du vil ha gleden av å tenke, he, he, jeg vet hva livet ditt er egentlig som, hver gang du møter en søt butikkeier eller hyggelig servitør, anbefaler jeg det på det sterkeste som en lesning før besøket.

10 beste helgeferier for tomme Nesters i USA 5

Inne i DIA: Beacon

Finne ut mer: En lokal guide til Beacon, NY

5. Hot Springs, Arkansas

Denne byen har vært på listen min i mange år! Jeg fikk endelig besøk i 2018, og det skuffet ikke. Hot Springs har vært byen der Amerika bader siden 1920-tallet da Al Capone besøkte for å ta vannet. Du kan besøke nasjonalparken og ta på vannet fra den 140-graders varmekilden eller nyte badehusopplevelsen på Bathhouse Row.

Proff-tips: Bo på Arlington Resort and Spa for en smak av den gamle skolens eleganse besøkende til Hot Springs pleide å oppleve på den tiden. Det er ikke lenger på høyden av sin herlighet, (men hvem av oss er det) og å spise i den omgjorte spisestuen i ballsalen er et tilbakeslag til en mer elegant tidsalder.

10 beste helgeferier for tomme Nesters i USA 6

Arlington Resort and Spa i Hot Springs, Arkansas

Finne ut mer: Dette er de BESTE tingene å gjøre i Hot Springs, Arkansas

6. San Antonio, Texas

Jeg elsker San Antonio. Riverwalk er vakker og har en flott feststemning. Oppdragene og katedralen der er også vakre (men kanskje med bare litt mer dempet stemning). Og hvem kan glemme Alamo? San Antonio er den perfekte blandingen av skjønnhet, historie og cocktailer og et fantastisk sted å tilbringe en langhelg.

Proff-tips: Besøk Alamo etter mørkets frembrudd for noen uforglemmelige utsikter.

10 beste helgeferier for tomme Nesters i USA 7

Bildekreditt: Mike Boening fotografering

Finne ut mer: Jenter getaway til San Antonio, Texas fra Skimbaco Lifestyle

7. Roanoke, Virginia

Hvis du reiser på Blue Ridge Parkway, er Roanoke et flott sted å stoppe litt når du trenger en pause fra veien. Det livlige sentrum tilbyr en rekke steder å ta et lokalt brygget håndverksøl og god matlaging fra gård til bord. I tillegg tilbyr byen en rekke unike museer som Virginia Museum of Transportation og Roanoke Pinball Museum du sannsynligvis ikke vil finne andre steder.

Proff-tips: Nyt den vakre utsikten på Roanoke Star Overlook. Roanoke Star er den største menneskeskapte opplyste stjernen i verden og lyser forlokkende hver natt på toppen av Mill Mountain.

10 beste helgeferier for tomme Nesters i USA 8

Utsikten på toppen av Mill Mountain i Roanoke, Virginia

Finne ut mer: 20 beste ting å gjøre i Roanoke, VA

8. Cleveland, Ohio

Cleveland får ikke den kjærligheten den fortjener. Denne vakre byen ved Lake Erie tilbyr besøkende muligheten til å besøke Rock and Roll Hall of Fame Museum , som er en hel dags aktivitet for seg selv (spør meg hvordan jeg vet 😉), samt et historisk marked i en vakker bygning, et kunstmuseum i verdensklasse, og best av alt, en sjanse til å besøke huset som Ralphie gjorde kjent i Christmas Story.

Proff-tips: Hvis du liker pirogis (og det gjør du selvfølgelig, ikke sant?) må du spise kl Sokolowski’s University Inn hvor de lager trøstemat slik mammaen din ønsker at hun kunne lage trøstemat. Når jeg serverte tallerkenen min på dette spisestedet i kafeteria-stil innså jeg at jeg bare hadde valgt beige mat til måltidet mitt, og jeg visste at jeg hadde gjort en god jobb. Sett av tid til å sjekke ut kjendisbildene på veggen.

10 beste helgeferier for tomme Nesters i USA 9

Morsomt faktum! Jeg ble forlovet i Rock and Roll Hall of Fame i Cleveland.

Finne ut mer: Beste ting å gjøre i Cleveland

9. Salt Lake City, Utah

Salt Lake City, som er hjemsted for fantastisk naturlig skjønnhet og ganske fin arkitektur, tilbyr noe for alle uansett årstid. Du vil definitivt sjekke ut Temple Square i sentrum og Salt Lake Temple, det største tempelet i Morman-troen, men ikke glem å ta turen til Bonneville Salt Flats hvor så mange kjente filmer har blitt filmet.

Proff-tips: Hvis du besøker om våren eller sommeren, sørg for å se en film på Redwood Drive-In Theatre , en av de få drive-ins som er igjen i USA. Hvis du savner filmsesongen, arrangerer drive-in et byttetreff året rundt.

10 beste helgeferier for tomme Nesters i USA 10

Mormon-tempelet i Salt Lake City, UT om kvelden

Finne ut mer : Graver Salt Lake City i 48 timer

10. Atlanta, GA

Det er ingen hemmelighet at jeg synes hjembyen min er et ganske flott sted å bo, men det er også et flott sted å besøke, spesielt for en rask helgetur. Du kan se hvor noen av favorittfilmene og TV-programmene dine er filmet, ta en cocktail i en blå kuppel med utsikt over byen, og gå på jakt etter små dører over hele byen.

Jeg elsker byen så mye at jeg skrev en komplett guide for å besøke den .

Proff-tips: Siden jeg skrev guiden, har Atlanta History Center avduket en restaurert versjon av Cyclorama , et 132 år gammelt gigantisk sylindrisk oljemaleri som skildrer slaget ved Atlanta under borgerkrigen. Besøkende står i midten mens maleriet roterer rundt dem – et tidlig forsøk på virtuell virkelighet. Selve Cyclorama er en imponerende skjerm og skildrer slaget objektivt som en nordlig seier uten å prøve å hvitvaske historien. Resten av Atlanta History Center er en morsom oversikt over Atlantas fortid, og hvis du er en fan av Hunger Game-filmene, sjekk ut Swan House på eiendommen som fungerte som president Snows herskapshus.

10 beste helgeferier for tomme Nesters i USA 11

Bildekreditt: Atlanta historiesenter

Finne ut mer: The Empty Nester's Guide to a Long Weekend in Atlanta

Fest på Pinterest nå

10 beste helgeferier for tomme Nesters i USA 12